Geplaatst door

Davy

op:

4 mei 2020

April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender

Het blijft voor veel bedrijven in de dierenbranche wachten tot de maatregelen versoepelen en de (huis)diervakanties als nog losbarsten. We blijven met jullie duimen dat dit snel in zicht komt. Ook de afgelopen maand hebben wij weer tal van nieuwe functies en andere updates doorgevoerd in KennelCare. Zo kunnen jouw klanten vanaf nu naast het online boeken ook online hun wijzigingen doorgeven, en zijn er nu schade functionaliteiten. Ook hebben we de nieuwe bezettingskalender verder verbeterd, een compleet nieuwe inlogpagina, een nieuwe kalender widget en kun je nu snel wisselen van bijvoorbeeld medewerker (accounts). Lees hieronder alle details over de update.

Klanten wijzigingen laten indien voor hun boeking  (alleen voor product Dierenpension)

Het is vanaf nu mogelijk om jouw klanten online bij hun boeking een wijziging van hun overnachting te laten indienen. Handig als ze bijv. een dag langer of korter willen blijven, of bijv. vast zitten op vakantie (i.v.m. de Corona) en niet naar huis kunnen. Wijzigingsaanvragen komen digitaal binnen en moeten eerst worden goed- (of af)gekeurd. Dit kan met slechts één druk op de knop met daarbij de mogelijkheid om de klant direct per e-mail te laten weten of hun wijziging is doorgevoerd of is afgewezen. Wil je dat ook jouw klanten online wijzigingen voor hun overnachtingen kunnen indienen? Activeer deze functie dan bij Instellingen > Reserveringen > Reserveringen wijzigen in Mijn account.

Factuur omzetten naar schade  (alle KennelCare producten)

Zijn er facturen welke niet meer inbaar zijn en welke je niet in de omzet terug wilt zien, maar waarvan je de factuur ook niet wilt verwijderen om administratieve redenen? Dan kun je vanaf nu een factuur omzetten naar schade. Dit kan vanuit elke factuur in je boeking. De factuur blijft dan behouden maar wordt niet meegerekend in je omzet. Je kunt nu ook bij administratie terug zien hoeveel gemiste omzet / schade er is geweest zowel per maand en jaar.

Snel wisselen van gebruiker  (alle KennelCare producten)

Werk je vaak met een of meerdere collega’s op dezelfde computer(s)? We hebben het eenvoudiger gemaakt om snel te kunnen wisselen tussen accounts. Klik rechtsboven op het ‘gebruiker’ icoon. Hier tref je een overzicht van alle (beheerder en medewerker) accounts. Klik op een account vul het wachtwoord in en je wordt direct ingelogd onder de nieuwe gebruiker (de oude wordt automatisch uitgelogd).

Hondenschool kalender widget gelanceerd  (alleen voor product Hondenschool)

Vanaf nu kun je in de website van je hondenschool eenvoudig een widget toevoegen met daarin de beschikbare trainingen in een handige en overzichtelijk kalender. Zo zien direct jouw klanten welke trainingen op welke dagen worden gegeven en kunnen ze direct vanuit de kalender eenvoudig de training boeken. Je vindt de nieuwe hondenscholen widget bij Instellingen > Widget.

Nieuwe vormgeving inlogpagina  (alle KennelCare producten)

Het zal jouw wellicht ook wel al opgevallen zijn, we hebben een nieuwe inlogpagina ontwikkeld. Deze is qua uitstraling meer in lijn met het platform van KennelCare, net als met onze nieuwe website.

Nieuwe bezettingskalender is uitgebreid en verbeterd  (alleen voor product Dierenpension)

De vernieuwde bezettingskalender is verder uitgebreid. Zo kun je nu eenvoudig je eigen filter combinaties maken om zo een goed beeld te krijgen van je bezetting. Welke dieren komen er aan, en hoeveel blijven er daarvan overnachten? Dit is maar een van de vele combinaties die mogelijk zijn. Ook kun je cijfermatig in de kalender zien hoeveel aankomsten, dagopvang, overnachtingen en vertrekken er zijn per specifieke dag, als ook het totaal aantal, op basis van je geselecteerde filters.

Andere recente updates in KennelCare

Wekelijks worden er kleine en grotere updates in KennelCare doorgevoerd, zowel onder de motorkap als uitbreidingen, feedback of wensen waar je wellicht zelfs zelf om gevraagd hebt. Hieronder tref je een kort overzicht van de belangrijkste toevoegingen en wijzigingen van de afgelopen weken.

  • Geannuleerde boekingen kunnen vanaf nu ook teruggedraaid / ongedaan gemaakt worden.
  • Het beheren van e-mail templates is nu overzichtelijker gemaakt.
  • Kleine bug opgelost m.b.t. de btw op facturen.
  • Beveiliging toegevoegd zodat dubbel klikken op de button ‘verstuur e-mail’ voorkomen wordt dat e-mails vaker dan 1x aankomen bij klanten.
  • Oplossen kleine bug waarbij een sommige specifieke gevallen een foutmelding werd getoond bij een notitie.
  • Kleine bug opgelost zodat de woonplaats weer correct wordt opgeslagen bij het wijzigen van een factuur.
  • Bug opgelost waardoor in sommige gevallen de geannuleerde dagopvang dagen nog mee werden gerekend in de vernieuwde bezettingskalender (alleen van toepassing voor het product Dierenpension)
  • Verbeteringen uitlijning planningskalender doorgevoerd (alleen van toepassing voor het product Dierenpension)
Lees meer van KennelCare
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid