Het beste boekingssysteem voor dierenprofessionals volgens onze klanten

Bij KennelCare wordt continue door ontwikkeld aan onze producten. Wij willen het beste, gebruiksvriendelijkste en meeste complete boekingssysteem zijn voor alle dierprofessionals en zijn trots op het resultaat. Belangrijker is wat onze klanten vinden van KennelCare. Bekijk daarom de klantervaringen en meningen van echte gebruikers.

KennelCare beoordelingen - Wat zeggen klanten over KennelCare
Faisca van:
Hondencentrum Dox
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓎

Mooi programma en zeer fijn team dat er alles aan doet om het voor jou zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken.

Bas van:
Hondenhotel Spijkerboor
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓒

Er kan veel binnen Kennelcare qua opties, voer, wasbeurten en veel instellingen kun je aanpassen aan je eigen bedrijf en regels. Meestal krijg je snel feedback als je een vraagt stelt (telefonisch beter dan per mail overigens) en worden bugs snel opgelost. Ik vind het knap dat ze een systeem hebben ontwikkeld dat voor zoveel verschillende bedrijven toch een soort van op maat gemaakt kan worden.

Sander van:
Dierenpension Happy Care
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓎

Wij werken nu ruim een jaar met Kennelcare. De overgang van onze oude pensionsoftware was binnen een dag gelukt en bijna alle bestaande data is overgezet in Kennelcare. Tot op heden zijn wij erg positief over dit programma. Er werken jonge gasten die alles weten wat met ict en programmering te maken heeft. Het programma werkt in de cloud en is veilig voor ons en voor onze klanten.

Silke van:
Hondenschool Goes
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓎

Vooral de ondersteuning bij het inrichten van het systeem heb ik als erg positief ervaren.

Caroline van:
Dierenpension De Bommel
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓎

We werken nu al enige tijd met kennelcare en er worden regelmatig updates gedaan. Je merkt dat het kennelcare team niet stil zit met alle ontwikkelingen. Mocht we vragen hebben of tips aandragen dan staan ze er altijd voor open. En er wordt altijd naar ons geluisterd en staan ze ons bij met raad en daad.

Kirsten & Tom van:
Pet's Clover Hondenpension
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓒

Handig programma voor dagplanning en administratie! Er komen vele aspecten aan bod en het programma dekt zowat alle noden. Het geeft een totaaloverzicht van je dagplanning, weekplanning, jaarplanning, omzet,… En het team staat open voor suggesties :) Bedankt!

Meer weten? Plan een telefonische demo

Ons support team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt.

KennelCare tevreden klanten
Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid