Volg een gratis rondleiding door KennelCare Plan een demo
Logo KennelCare 2020

Het beste boekingssysteem voor dierenprofessionals volgens onze klanten

Bij KennelCare wordt continue door ontwikkeld aan onze producten. Wij willen het beste, gebruiksvriendelijkste en meeste complete boekingssysteem zijn voor alle dierprofessionals en zijn trots op het resultaat. Belangrijker is wat onze klanten vinden van KennelCare. Bekijk daarom de klantervaringen en meningen van echte gebruikers.

KennelCare beoordelingen - Wat zeggen klanten over KennelCare
Gonny van:
Dierenpension Ingen
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓎

Het is een mooi programma, voor ons is het werk er makkelijker op geworden, ook de klanten zijn er erg blij mee! De service van het bedrijf is top. Als je belt wordt het eigenlijk direct opgelost, vooral de regelmatige updates zijn erg handig.

Kirsten & Tom van:
Pet's Clover Hondenpension
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓒

Handig programma voor dagplanning en administratie! Er komen vele aspecten aan bod en het programma dekt zowat alle noden. Het geeft een totaaloverzicht van je dagplanning, weekplanning, jaarplanning, omzet,… En het team staat open voor suggesties :) Bedankt!

Lilian van:
Alipha's Dierencentrum
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓎

Wij zijn heel tevreden met kennelcare . Een makkelijk te gebruiken programma voor ons en onze klanten. Bovendien een hele goede ondersteuning , als er iets is wat we niet weten of anders willen wordt er snel gehandeld.

Saskia van:
Faunatuurlijk
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓒

Goed online programma voor pensionhouders/trimsalons/trainers. Overal inzichtelijk. Erg behulpzame klantenservice, problemen worden goed verholpen en er is altijd feedback bij vragen of problemen. Een bedrijf wat erg in ontwikkeling is en het programma gedurende het jaar steeds verder optimaliseert op basis van de behoefte van de klant.

Silke van:
Hondenschool Goes
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓎

Vooral de ondersteuning bij het inrichten van het systeem heb ik als erg positief ervaren.

Bas van:
Hondenhotel Spijkerboor
󰓎 󰓎 󰓎 󰓎 󰓒

Er kan veel binnen Kennelcare qua opties, voer, wasbeurten en veel instellingen kun je aanpassen aan je eigen bedrijf en regels. Meestal krijg je snel feedback als je een vraagt stelt (telefonisch beter dan per mail overigens) en worden bugs snel opgelost. Ik vind het knap dat ze een systeem hebben ontwikkeld dat voor zoveel verschillende bedrijven toch een soort van op maat gemaakt kan worden.

Meer weten? Plan een telefonische demo

Ons support team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt.

KennelCare tevreden klanten
Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid