KennelCare - 2.1.

KennelCare - 2.1

Het team van KennelCare werkt voortdurend aan verbeteringen en uitbreidingen voor KennelCare en brengen daarom regelmatig updates uit. De afgelopen maanden hebben wij jullie suggesties en feedback (nogmaals hartelijk dank daarvoor) meegenomen en verwerkt in onze nieuwste versie van KennelCare 2.1.

Hieronder vind je de belangrijkste updates:

  • Onbeperkt aantal gebruikers (medewerkers) toevoegen met verschillende rechten
  • Handmatig reserveringen toevoegen (voor onverwachte klanten zonder reservering)
  • Nieuwe betaalmogelijkheden toegevoegd: MisterCash (België) SOFORT Banking (Duitsland)

KC Pension + (nieuwe) website
Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om naast het integreren van KennelCare in de huidige website, nu ook uw gehele website direct mee te vernieuwen. Hierdoor zit KennelCare naadloos geïntegreerd in uw website en is uw organisatie online weer helemaal up-to-date! U kunt kiezen uit een van de 3 standaard templates, waarbij de website geheel in uw huisstijl kleuren en logo wordt opgemaakt. Uiteraard kunnen wij ook een passend ontwerp op maat voor uw organisatie maken.

Razendsnel support via onze Live chat!
Naast dat u ons op werkdagen telefonisch kunt bereiken en 24/7 per e-mail, hebben we onze support mogelijkheden verder uitgebreid. Vanaf nu kunt op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur direct online en razendsnel al uw vragen stellen via de nieuwe Live Chat op onze website www.kennelcare.nl. Hiermee hopen wij de service van KennelCare nog verder te verhogen. Onze medewerkers staan graag voor uw klaar in onze Live Chat, probeer het uit!