Succesvolle eerste editie van het KennelCare - Next Level Event.

Vorige week donderdag (28 juni 2018) vond er in restaurant De 3 Zussen in Meteren de eerste editie van het KennelCare - Next Level Event plaats. Het was een prachtige dag waarbij de aanwezige dierenpensions kennis hebben kunnen maken met KennelCare en alle mogelijkheden van het online reserverings- en administratiesysteem.

Het event starte met een algemene presentatie over KennelCare. Hierin werden de mogelijkheden besproken zodat de pensionhouders direct een goed beeld kregen van alle mogelijkheden van het online reserverings- en administratiesysteem. Ook het ontstaan van KennelCare kwam aan bod. Daarnaast sprak Maaike Rutten van Dierenhotel De Papenheuvel over haar ervaring met KennelCare, van de eerste kennismaking tot aan het volledig in gebruik nemen van KennelCare in hun pension. In het vervolg van de presentatie werden de voordelen uitgelicht en kwam ook het onderdeel veiligheid volop aan bod (waaronder ook het voldoen aan de AVG wetgeving).

Tijdens de workshops gingen de pensionhouders zelf actief aan de slag met KennelCare. Er werden diverse realistische situaties nagebootst zoals ze in een pensions ook zouden kunnen voorkomen. Tussen de workshops door hebben alle deelnemers kunnen genieten van het zonnige weer onder het genot van een heerlijke lunch die gratis werd verzorgt door KennelCare.

Na de lunch werden de workshops vervolgt met diverse interactieve opdrachten, zodat deelnemers op een actieve manier KennelCare leren kennen. Zowel tussen de opdrachten als aan het einde van de workshops was er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de medewerkers van KennelCare.

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel waarin informeel nagepraat kon worden en pensionhouders hun ervaringen over het evenement konden delen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd 1e editie van het (gratis) KennelCare event en danken alle aanwezige pensions voor hun deelname. Door alle enthousiaste reacties en feedback van de deelnemers organiseert KennelCare in september 2018 de tweede editie van het KennelCare - Next Level Event. Datum en locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.