Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!.

Op 7 & 8 oktober 2018 organiseert branchorganisatie Dibevo een fonkelnieuw evenement dat u als huisdierenspecialist niet mag missen. KennelCare mag hier natuurlijk niet ontbreken. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden die het KennelCare systeem te bieden heeft en welke zijn toe te passen voor uw dierenpension. Daarnaast doet u kennis op, scoort u exclusieve deals, kunt u bijpraten met collega's, is het eten en drinken gratis en beleven u en uw team vooral een heel leuke en inspirerende dag. Dibevo-leden hebben recht op maar liefst 6 gratis toegangskaarten.
 

Bezoek KennelCare op stand 38

Wij heten u van harte welkom bij onze stand (nr. 38) van KennelCare en We Are Konzept. We bespreken graag de mogelijkheden die het KennelCare systeem voor uw direnpension te bieden heeft. We nemen uw huidige situatie door en geven vrijblijvend advies welke stappen we kunnen ondernemen. Daarnaast kunt u na het bezoek direct aan de slag met het KennelCare systeem om zo het online reserverings- en administratiesysteem 14 dagen gratis uit te proberen.
 

We Are Konzept - internetbureau

​Naast het KennelCare systeem zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webwinkels en online marketing. Mocht u toe zijn aan vernieuwing van uw website of wilt u beter gevonden worden? U krijgt een gratis QuickAnalyse van uw website, zo zien wij precies waar nog meer rendement te halen is uit uw huidige website. Vervolgens bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden door, wat wij voor u kunnen betekenen. 


 

Dibevo University in het kort

  • ​Dibevo University bestaat uit een beursdeel met productpresentaties en een kennisdeel met lezingen en een vakbekwaamheidstest.
  • Vanaf 9.00 uur bent u welkom en kunt u de hele dag bij de cateringpunten terecht voor gratis eten en drinken.
  • Tussen 9.00 en 18.00 uur kunt u de gehele dag terecht op de beursvloer, om u te laten inspireren en natuurlijk om tegen de beste condities zaken te doen.
  • Om 10.00 uur begint de eerste van drie boeiende presentaties, vol eyeopeners op het gebied van klantenbinding, klantcontact en trends. De twee andere topsprekers beginnen om 13.00 en om 16.00 uur. Tijdens de drie presentaties blijven de deuren open, dus u kunt komen en gaan wanneer u wilt.
  • De hele dag door kunt u uw vakbekwaamheid laten testen. Zo weet u binnen een halfuur of u klaar bent voor het verplichte vakbekwaamheidsexamen. Deze test ter waarde van 25 euro kost u op Dibevo University helemaal niets!
  • Dibevo-leden mogen met 6 personen gratis naar binnen: ideaal om met uw hele team alles te volgen.
  • Vanaf 12.00 uur maken we de beursvloer extra gezellig met live muziek (op bescheiden volume, uiteraard).
  • Om 16.30 begint het Happy Hour. Vanaf dan schenken we ook alcoholische drankjes en kunt u gezellig bij- en napraten, en… wie weet bent u de winnaar die met de mooie, grote dagprijs naar huis gaat!

Wij zien u graag op één van deze twee dagen op onze KennelCare stand (nr. 38)
 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Dibevo University kijk op: ​https://dibevo.nl/university/nl