Ook 2e editie KennelCare - Next Level Event met succes geslaagd.

Afgelopen donderdag (20 september 2018) vond de tweede editie plaats van het KennelCare - Next Level Event. Voor de tweede editie hebben we weer een mooie locatie weten te vinden. Het event vond plaats bij de 3 Zussen te Rhenen. Tijdens deze dag hebben alle aanwezige dierenpensions kennis kunnen maken met het KennelCare.

We starte de dag met een presentatie van het KennelCare systeem waarin we het onstaan van KennelCare en We Are Konzept hebben verteld. Leuk om te weten dat het allemaal begon met een samenwerking met een dierenpension. Belangrijke aspecten kwamen aan bod zoals;

  • waarom uw pension wordt ontzorgt,
  • wat KennelCare allemaal bied in het "alles in 1 pakket",
  • de voordelen van KennelCare,
  • de veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem,

Na de presentatie gingen we samen met de dierenpensions aan de slag met de workshops. Allereerst maakte iedereen kennis met het systeem. Veilig inloggen en vervolgens het programma verkennen. Diverse vragen werden dan ook direct beantwoord. De volgde stappen van de workshops waren actief met het programma werken. Er werden diverse realistische situaties nagebootst zodat je je goed kon inleven in de situatie en op de juiste manier het KennelCare systeem gebruikt. 

Tussen de middag heeft iedereen heerlijk kunnen genieten van een heerlijke lunch. Er werd veel gepraat over het systeem en hoe de situatie nu is bij hun organisatie.

Na de lunch sprak onze gastspreker Steven van Rijn - Dierenpension de Bongerd. Steven gebruikt met zijn dierenpesion al ruim een jaar het KennelCare systeem. Zijn presentatie ging over hoe KennelCare bij hem in de praktijk te werk gaat. Zo vertelde Steven hoe hij bij KennelCare terecht is gekomen en waarom hij voor KennelCare koos. Daarnaast kon Steven aan de dierenpensions vertellen hoe de samenwerking met KennelCare team verloopt, hoe de implementatie van KennelCare in zijn website verliep en wat zijn voordelen zijn om met KennelCare te werken. Het was een zeer duidelijke presentatie waarbij de aanwezige dierenpension een goed beeld kregen hoe het in de praktijk verloopt.

Nadat de presentatie was afgerond vervolgden we de workshops. Tijdens de workshops werden er diverse vragen gesteld aan het team van KennelCare om zo iedereen netjes te kunnen helpen.

Ook voor de 2e editie kijken wij terug op een zeer geslaagde dag van het KenenlCare - Next Level Event. We hebben mooie en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Achter de schermen zijn we druk bezig voor het 3e event. Datum en locatie zijn nog niet bekend. Houdt onze website goed in de gaten voor de volgende editie.

Wilt u niet wachten? Dan kunt u ons bezoeken op de Dibevo University (Stand 38) - 7 & 8 oktober 2018 - Hart van Holland - Nijkerk