Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs.

​Op zondag 7 en maandag 8 oktober stond het KennelCare team met een stand op de Dibevo University beurs die op zondag en maandag goed werden bezocht. 

Op beide dagen hebben we gesproken met diverse startende en ervaren dierenpensions. We gaven korte demo's waarbij de mogelijkheden van het KennelCare systeem werden besproken. Daaruit kwamen enthousiaste reacties. Zo enthousiast dat vele gelijk het KennelCare systeem wilden uitproberen. Want voor de Dibevo University beurs konden dierenpensions zich vrijblijvend aanmelden voor het KennelCare systeem, om zo direct aan de slag te gaan waarbij ze 30 dagen gratis het systeem uit kunnen proberen (i.p.v. 14 dagen).

Wij hebben met het team van KennelCare een mooie beurs gedraaid waarbij we niets te kort kwamen door de goede organisatie van Dibevo. Het eten en drinken was gratis voor ons en de bezoekers, leuke entertainment, interessante lezingen en positieve bezoekers. Al met al een succesvolle beurs waarbij we veel contacten met dierenpensions hebben mogen leggen.