Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39).

Een verbeterde planningskalender, volledig aanpasbare formulieren en een uitgebreide kennelkaarten designer, zijn maar enkele voorbeelden van alle updates in 2019. Zoals wellicht bij u bekend wordt KennelCare dagelijks geupdate door ons team, en luisteren wij echt naar de feedback van onze klanten. Via dit bericht willen wij u graag informeren wat er in de eerste 5 maanden van 2019 is ontwikkeld en uitgebreid in KennelCare.

Updates januari 2019 t/m mei 2019:
Vernieuwde vaccinatie module
Vaccinaties zijn een belangrijk maar vaak tijdrovend onderdeel in de administratie van een pension. Daarom hebben wij onze vaccinatie module geheel vernieuwd zodat u naar wens uitgebreid en automatisch kunt controleren op vaccinaties, einddatums, herinneringen, etc.

Betaalherinneringen verbeterd
Houdt uw administratie nog eenvoudiger up-to-date dankzij de verbeterde betaalherinneringen functionaliteiten. Krijg eenvoudig inzicht in alle openstaande facturen en verstuur met één druk op de knop een betalingsherinnering naar uw klant (e-mail naar wens op te maken).

Volledig aanpasbare formulieren
Beheer nu zelf eenvoudig alle formulieren (klant, dier en/of reservering). Bepaal zelf welke velden in je formulieren wel of niet getoond mogen worden, en welke velden juist wel of niet verplicht moeten zijn. Of voeg zelf uw eigen velden toe om de formulieren helemaal naar wens op te maken.

Nieuwe betaalmethode: Incasso
Laat uw klanten via een geheel automatische maandelijkse incasso-batch betalen. Houdt zelf grip op uw batches en KennelCare neemt de rest van het werk volledig voor u uit handen.

Verbeterde planningskalender
Via de uitgebreide planningskalender kunt u nog eenvoudiger zien welke dieren in- of uitgecheckt moeten worden, welke dieren al aanwezig/ingecheckt zijn en welke dieren u kunt verwachten a.d.h.v. handige kleuren. Daarnaast kunt u direct in de planningskalender dier(en) inchecken, verplaatsen naar een andere verblijf of uitchecken.

Uitgebreide kennelkaarten designer
Bepaal zelf welke gegevens u wilt tonen op de uw kennelkaarten. Vanaf nu kunt u zelf bepalen welke klantgegevens, dier eigenschappen of reserveringsdata u op uw kennelkaarten wilt tonen. U kunt eenvoudig alle velden toevoegen en verwijderen doormiddel van drag-en-drop, en kennelkaarten ontwerpen in verschillende formaten.

Geheel nieuw dashboard + nieuw hoofdmenu
Hartelijk bedankt voor jullie feedback, op basis van deze feedback hebben wij een geheel nieuw dashboard gemaakt met nog meer handige functionaliteiten. Daarnaast is het hoofdmenu vernieuwd zodat u nog sneller de juiste menu-items vindt en meer ruimte bespaart op alle apparaten.

Andere nieuwe handige functionaliteiten:

  • Snel klant/dier toevoegen. Vanaf nu kunt u nog sneller een nieuwe klant en dier toevoegen via 'Snel klant/dier toevoegen', handig als u bijv. een nieuwe klant aan de telefoon of aan de balie heeft.
  • Verlopen facturen. Eenvoudig inzicht in verlopen facturen en de mogelijkheid om direct een, meerdere of alle verlopen facturen tegelijk definitief te maken.
  • Dag-limieten uitgebreid. Vanaf nu is het ook mogelijk om voor dagopvang, overnachtingen en abonnementen een maximaal aantal dieren per dag in te stellen.
  • Betalen met strippen(kaarten). Vanaf nu is het mogelijk om daadwerkelijk te betalen met Strippenkaart zowel vanuit het Mijn account als vanuit KennelCare. 
  • Breng- en ophaaltijden zijn nu uitgebreider in te stellen voor overnachtingen en dagopvang.
  • Extra opties uitgebreid. Bepaal nu per optie op welke dag de optie ingepland wordt bijv. eerste of tweede dag, voorlaatste of laatste dag, of elke dag. Of activeer losse opties als u zelf wilt bepalen op welke dag u de extra opties in wilt plannen.
  • Meerdere dagopvang dieren tegelijk reserveren vanuit het Mijn account nu mogelijk.
  • Reserveringskosten. Voeg eenvoudig vaste kosten als bijv. administratie- en/of reserveringskosten toe welke automatisch op de reservering/factuur terug moeten komen.
En nog veel meer… voor vragen of informatie neem contact met ons op!