December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer....

Het is weer december! De tijd van gezelligheid, lichtjes, lekker eten, foute kerst-truien, en cadeautjes. Ook wij hebben in December niet stilgezeten en pakken graag weer uit met weer aantal nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen in KennelCare: van contracten tot het verkopen van producten, en van aanbetalingen per periode tot het automatisch versturen van een herinnering een aantal dagen voor de aankomstdatum, én nog veel meer. Alle updates zijn gelanceerd en zijn gratis beschikbaar voor al onze klanten.
 

Maak eenvoudig contracten

Vanaf nu is het mogelijk om contracten toe te voegen, af te drukken en te laten ondertekenen door uw klanten. U kunt zelf een contract template aanmaken met diversen voor gedefinieerde variabelen. Tijdens het maken of wijzigen van een boeking kunt u automatisch het contract laten genereren (o.b.v. van het gekozen contract template) per boeking. Daarnaast kunt u (indien gewenst) na elke wijziging in de boeking/reservering een nieuw contract aanmaken welke opnieuw kan worden ondertekend door uw klant. Zodra u een contract template aanmaakt bij Instellingen -> Contract templates, komen automatisch alle contract mogelijkheden beschikbaar bij toevoegen, wijzigen en het bekijken van een boeking. 

Automatisch de klant herinneren aan zijn boeking

Service, een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf. KennelCare helpt u graag hiermee, in dat kader hebben wij ook de module ‘Reserveringsherinnering’ gelanceerd. U stelt zelf in hoeveel dagen vooraf aan de aankomst van het dier, de klant een automatische herinnering per e-mail kan ontvangen, en KennelCare doet de rest. Bijv. 2 dagen voor de boeking versturen wij de klant een e-mail (de inhoud is eenvoudig door u zelf aan te passen bij e-mail templates) met daarin een handige herinnering van zijn boeking voor het brengen van zijn dier(en). U kunt deze functionaliteit eenvoudig activeren bij Instellingen > Reserveringsherinnering. 

 

Verkoop uw producten nog gemakkelijker

Naast losse factuurregels is er nu ook nieuwe functionaliteit genaamd ‘Standaard producten’ toegevoegd in KennelCare. Hiermee kunt u vooraf uw producten (te denken valt aan voer, speeltjes en andere dierproducten) definiëren en in een handomdraai toevoegen aan een boeking en/of factuur. Hoe het werkt? Activeer de module 'Standaard product (verkoop') bij Instellingen > modules. Voeg bij Instellingen > Standaard producten uw eigen producten toe. Maak een nieuwe boeking (of pas een bestaande boeking aan), en voeg eenvoudig een standaard product toe aan de boeking.

 

Aanbetalingen per periode

Al geruime tijd kunt in KennelCare aanbetalingen instellen en laten berekenen bij elke boeking voor uw klant. Vanaf nu is het ook mogelijk om aanbetalingen per periode in te stellen. Wilt u bijv. in het laagseizoen met geen of lagere aanbetalingen werken, of juist in het hoogseizoen met hogere aanbetalingen, dit alles kunt u nu eenvoudig zelf instellen. Ga hiervoor naar Instellingen > Aanbetalingen.

 

Andere recente updates in KennelCare

Wekelijks worden er kleine en grotere updates in KennelCare doorgevoerd, zowel onder de motorkap als uitbreidingen, feedback of wensen waar u wellicht zelfs zelf om gevraagd heeft. Hieronder treft u een kort overzicht van de belangrijkste toevoegingen en wijzigingen van de afgelopen weken.
  • Trainingen module: Voeg eenvoudig een lesplan toe voor uw trainers
  • Extra meldingen toegevoegd voor eventueel overlappende boekingen
  • Het automatisch ingevulde onderwerp (betreft) van factuur is nu aanpasbaar.
 

Wat kunt u in 2020 van KennelCare verwachten?

Ook voor 2020 staan er diversen mooie nieuwe functionaliteiten op onze tijdlijn. Om u alvast lekker te maken met al het moois waar ons team aan het werk is, hier in het kort enkele highlights:
  • Geheel vernieuwde boekingspagina (combinatie van de reservering / boekingsregels pagina’s en de boeking pagina) met veel nieuwe handige functionaliteiten. 
  • Ondersteuning voor Rekeningen naast Facturen (voor Belgische klanten)
  • Integratie en koppeling met pinautomaten
  • Split boekingen, waarbij u één dier tijdens een verblijf in meerdere verschillende verblijven kunt vestigen a.d.hv. de bezetting van de kennels
  • Module voor Trimsalons
  • Module voor Asiels
  • En nog veel meer… houdt onze nieuwsbrieven en ons blog op kennelcare.nl in de gaten voor meer alle updates en informatie.
 

Fijne feestdagen en succesvol 2020!

Dan rest ons alleen nog u (en uw team) fijne feestdagen en een succesvol 2020 te wensen. Bedankt voor de prettige samenwerking!