Geplaatst door

Davy

op:

2 december 2019

December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…

Het is weer december! De tijd van gezelligheid, lichtjes, lekker eten, foute kerst-truien, en cadeautjes. Ook wij hebben in December niet stilgezeten en pakken graag weer uit met weer aantal nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen in KennelCare: van contracten tot het verkopen van producten, en van aanbetalingen per periode tot het automatisch versturen van een herinnering een aantal dagen voor de aankomstdatum, én nog veel meer. Alle updates zijn gelanceerd en zijn gratis beschikbaar voor al onze klanten.

Maak eenvoudig contracten

Vanaf nu is het mogelijk om contracten toe te voegen, af te drukken en te laten ondertekenen door uw klanten. U kunt zelf een contract template aanmaken met diversen voor gedefinieerde variabelen. Tijdens het maken of wijzigen van een boeking kunt u automatisch het contract laten genereren (o.b.v. van het gekozen contract template) per boeking. Daarnaast kunt u (indien gewenst) na elke wijziging in de boeking/reservering een nieuw contract aanmaken welke opnieuw kan worden ondertekend door uw klant. Zodra u een contract template aanmaakt bij Instellingen -> Contract templates, komen automatisch alle contract mogelijkheden beschikbaar bij toevoegen, wijzigen en het bekijken van een boeking.

Contract templates KennelCare
Contract templates in boeking KennelCare

Automatisch de klant herinneren aan zijn boeking

Service, een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf. KennelCare helpt u graag hiermee, in dat kader hebben wij ook de module ‘Reserveringsherinnering’ gelanceerd. U stelt zelf in hoeveel dagen vooraf aan de aankomst van het dier, de klant een automatische herinnering per e-mail kan ontvangen, en KennelCare doet de rest. Bijv. 2 dagen voor de boeking versturen wij de klant een e-mail (de inhoud is eenvoudig door u zelf aan te passen bij e-mail templates) met daarin een handige herinnering van zijn boeking voor het brengen van zijn dier(en). U kunt deze functionaliteit eenvoudig activeren bij Instellingen > Reserveringsherinnering. 

Boekings herinneringen KennelCare

Verkoop uw producten nog gemakkelijker

Naast losse factuurregels is er nu ook nieuwe functionaliteit genaamd ‘Standaard producten’ toegevoegd in KennelCare. Hiermee kunt u vooraf uw producten (te denken valt aan voer, speeltjes en andere dierproducten) definiëren en in een handomdraai toevoegen aan een boeking en/of factuur. Hoe het werkt? Activeer de module ‘Standaard product (verkoop’) bij Instellingen > modules. Voeg bij Instellingen > Standaard producten uw eigen producten toe. Maak een nieuwe boeking (of pas een bestaande boeking aan), en voeg eenvoudig een standaard product toe aan de boeking.

Producten verkopen KennelCare

Aanbetalingen per periode

Al geruime tijd kunt in KennelCare aanbetalingen instellen en laten berekenen bij elke boeking voor uw klant. Vanaf nu is het ook mogelijk om aanbetalingen per periode in te stellen. Wilt u bijv. in het laagseizoen met geen of lagere aanbetalingen werken, of juist in het hoogseizoen met hogere aanbetalingen, dit alles kunt u nu eenvoudig zelf instellen. Ga hiervoor naar Instellingen > Aanbetalingen.

Aanbetalingen per periode instellen in KennelCare

Andere recente updates in KennelCare

Wekelijks worden er kleine en grotere updates in KennelCare doorgevoerd, zowel onder de motorkap als uitbreidingen, feedback of wensen waar u wellicht zelfs zelf om gevraagd heeft. Hieronder treft u een kort overzicht van de belangrijkste toevoegingen en wijzigingen van de afgelopen weken.

 • Trainingen module: Voeg eenvoudig een lesplan toe voor uw trainers
 • Extra meldingen toegevoegd voor eventueel overlappende boekingen
 • Het automatisch ingevulde onderwerp (betreft) van factuur is nu aanpasbaar.

Wat kunt u in 2020 van KennelCare verwachten?

Ook voor 2020 staan er diversen mooie nieuwe functionaliteiten op onze tijdlijn. Om u alvast lekker te maken met al het moois waar ons team aan het werk is, hier in het kort enkele highlights:

 • Geheel vernieuwde boekingspagina (combinatie van de reservering / boekingsregels pagina’s en de boeking pagina) met veel nieuwe handige functionaliteiten. 
 • Ondersteuning voor Rekeningen naast Facturen (voor Belgische klanten)
 • Integratie en koppeling met pinautomaten
 • Split boekingen, waarbij u één dier tijdens een verblijf in meerdere verschillende verblijven kunt vestigen a.d.hv. de bezetting van de kennels
 • Module voor Trimsalons
 • Module voor Asiels
 • En nog veel meer… houdt onze nieuwsbrieven en ons blog op kennelcare.nl in de gaten voor meer alle updates en informatie.

Fijne feestdagen en succesvol 2020!

Dan rest ons alleen nog u (en uw team) fijne feestdagen en een succesvol 2020 te wensen. Bedankt voor de prettige samenwerking!

KennelCare - Fijne feestdagen en een gezond & gelukkig nieuwjaar
Lees meer van KennelCare
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
De voordelen van een online reserveringssysteem in de cloud
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

[sibwp_form id=1]
Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

 • Maak een account aan binnen 1 minuut
 • 14 dagen gratis proefperiode
KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen
 • Maak een account aan binnen 1 minuut
 • 14 dagen gratis proefperiode

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid