Geplaatst door

Davy

op:

28 februari 2020

Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken

Ondanks dat deze maand van het jaar wat korter duurt dan de andere maanden, heeft ons team weer een aantal nieuwe functionaliteiten en updates gelanceerd. Zo is één van de belangrijkste pagina’s in KennelCare de boekingspagina geheel vernieuwd, kun je nog sneller boekingen aanmaken en kun je een nog hogere bezetting creëren door onze verbeterde planningstools, Ook is het nu mogelijk om je klanten bevestigingen nogmaals per e-mail toe te zenden. Benieuwd naar alle details van deze update? Lees dan snel hieronder verder.

Splinternieuwe boekingspagina  (alle KennelCare producten)

De boekingspagina en de reserveringspagina zijn samengevoegd zodat je een beter overzicht houdt van de gehele boeking. Alles wat je moet weten over deze boeking is vanaf nu terug te vinden op één pagina. Zo hoef je niet meer heen en weer te klikken tussen de boeking en de detail-/reserveringspagina. Daarnaast zijn zoveel mogelijk boekings-acties samengevoegd en verzameld onder de knoppen ‘opties’ en boeking ‘wijzigen’.

Planningstools verbeterd  (dierenpension product)

Plan nu nog strakker je verblijven in o.a. vanuit de bezetting- en planningskalender tools en creëer dankzij deze update een nog hogere bezetting in jouw dierenpension. Vertrekt een dier om bijv. 11.00 uur, dan herkent het systeem direct dat vanaf 11.00 uur de kennel beschikbaar is, waardoor er vanaf dat tijdstip ruimte vrij is om een ander dier hierin in te plannen.

Inzicht in de betalingshistorie van de klant  (alle KennelCare producten)

Op de bekijk klant pagina tref je een nieuw overzicht aan met de historie van alle betalingen van de klant. Bij het in- en uitchecken kun je nu het begin- en eindgewicht invoeren van het dier. Heb je eigen aangemaakte formulier velden, dan kun je deze vanaf nu uitzetten in het Mijn Account zodat je deze velden alleen voor intern kunt gebruiken. Verder kun je nu per activiteit (instelling) aangeven of deze wel of niet in de activiteitenkalender op het dashboard en in het dagoverzicht zichtbaar mogen zijn.

Boekingsbevestiging nogmaals versturen  (alle KennelCare producten)

Verstuur jouw klanten (indien gewenst) nogmaals de bevestiging per e-mail toe. Dit kan eenvoudig via de boekingspagina. Ga vervolgens naar ‘Opties’ en selecteer ‘Bevestiging (nogmaals) versturen. Je krijgt dan een pop-up waarin je de e-mail zelf op kunt stellen of gebruik kunt maken van een standaard e-mail template.

Nog eenvoudiger nieuwe boekingen toevoegen  (alle KennelCare producten)

Ook de boeking toevoegen pagina is geheel vernieuwd. Hierdoor kun je nog sneller een nieuwe boekingen aanmaken. Bij het aanmaken van een nieuwe (verzamel) boeking, selecteer je eerst de klant en vervolgens voeg je de dienst(en) en/of producten toe. Controleer in het handige boekingsoverzicht de boeking, voeg optioneel direct een betaling toe en/of maak de bijbehorende factuur direct definitief. De boekingspagina is teruggebracht van meerdere pagina’s naar slechts één pagina waardoor je veel tijd bespaart tijdens het maken van je boeking(en).

Lees meer van KennelCare
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid