Volg een gratis rondleiding door KennelCare Plan een demo
Logo KennelCare 2020

Geplaatst door

Davy

op:

21 november 2019

Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…

KennelCare grote november update
Vanaf het begin is KennelCare gericht op het vereenvoudigen van alle werkzaamheden én het ontzorgen van bedrijven in de dierenbranche. Dit zetten we door met onze grote November update, die verschillende nieuwe functies en mogelijkheden biedt: van uitgebreide verzamelfacturen en een geheel nieuwe financieel gedeelte, tot een compleet vernieuwde manier van in- en uitchecken. De November update wordt in delen gelanceerd op 26, 27 en 28 november zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.
Maak meerdere boekingen in eens met: Verzamelboekingen/-facturen

U kent het wel, uw wilt voor een klant meerdere dagopvang dagen boeken en de klant wil daarbij ook nog een overnachting, of de klant wil graag alle gekozen trainingen op één gezamenlijk factuur voor al hun dieren, of u wilt nog extra producten mee verkopen, of de klant de mogelijkheid bieden om hun dier te laten wassen of knippen, dit alles kan nu in een handomdraai met verzamelboekingen/-facturen.

U vult uw ‘winkelwagen’ eenvoudig met alle gewenste diensten of producten, bevestigd de boeking, en KennelCare bundelt dit automatisch tot één overzichtelijk (verzamel)boeking en bijbehorende factuur. Naderhand nog wijzigingen in de boeking? Geen enkel probleem u kunt de boeking gewoon aanpassen en eenvoudig diensten en/of producten toevoegen en verwijderen voor alle dieren van uw klant.

KennelCare boeking toevoegen
Voeg meerdere boekingen toe op één factuur
In- en uitchecken was nog nooit zo eenvoudig   (alleen beschikbaar voor dierenpension module)

In deze November update hebben we de manier om in- en uit te checken helemaal op de schop gegooid. De in- en uitcheck popup is vervangen door een overzichtelijke zij-balk die aan de rechterkant het beeld in schuift.

In deze nieuwe in- en uitcheck zij-balk ziet u direct alle benodigde gegevens voor tijdens het inchecken of uitchecken in beeld. Denk aan de basis als klant- en diergegevens, maar u ziet ook in één oogopslag of er nog meldingen zijn als openstaande bedragen van de huidige boeking of oudere boekingen, er activiteiten (bijv. wassen, trimmen, wandelen) zijn geweest, vaccinaties wel/niet op orde zijn, en of er eigenschappen zijn voor dit dier waar rekening mee gehouden dient te worden door u of uw medewerkers / collega’s. Verder ziet u ook de notities van de klant (indien u de Mijn account module heeft) en de recentste interne notities.

Maar dat is nog niet alles, u kunt direct een betaling toevoegen via de in- en uitcheck zij-balk, de concept factuur aan laten passen aan de aankomst- of vertrektijd, en indien gewenst de factuur direct bij aankomst of vertrek definitief maken. Uiteraard kunt u ook het verblijf selecteren waar het dier ingecheckt wordt of een verblijf wijzigen door het dier te verplaatsen naar een ander verblijf. Een ander handigheidje wat is toegevoegd is het inchecktijdstip, welke nu door u zelf in te geven is. Standaard staat deze op de huidige tijd, maar als u bijvoorbeeld door drukte even later het in- en uitchecken wilt verwerken in KennelCare kunt u nu de tijd terugzetten naar het moment dat het dier werkelijk aan kwam.

U ziet nu ook hoe lang het dier verblijft (aankomstdatum/tijd en vertrekdatum/tijd), de contactgegevens van de klant en handige knoppen om direct naar bekijk klant, bekijk dier of de boeking te gaan.

KennelCare check-in sidebar
In- en uitchecken is nu nog eenvoudiger door de nieuwe sidebar
Houdt grip op uw financiën met de nieuwe administratie omgeving

Hoe heeft u in 2019 gedraaid t.o.v. 2018, wat was uw beste kwartaal, en in welke maanden groeide uw omzet het hardst? Met onze nieuwe administratie omgeving heeft u inzicht in al deze gegevens en nog veel meer.

Bekijk waar uw omzet vandaan komt en welke van uw diensten en/of producten het beste verkopen, welke klanten in de top 5 van beste klanten staan, welke diersoorten populair zijn qua boekingen en omzet en welke rassen het meest gebruik maken van uw diensten, en dit alles in de door u gewenste periode. Daarnaast ziet u direct de bijbehorende facturen over de geselecteerde periode.

Maar u kunt nog dieper duiken in uw financiën. Selecteer een dienst binnen de module(s) welke u gebruikt en bekijk in detail hoe de omzet van deze dienst is opgebouwd. Daarnaast ziet u ook hier de top 5 klanten, diersoorten en rassen, en krijgt u inzicht in uw boekingen, omzet en facturen in de door u gewenste periode.

Doormiddel van handige grafieken ziet u visueel hoe de zaken ervoor staan. Ook kunt de gemiddelde orderwaarde zien en hoe de omzet zich houdt in percentages per module. Naast uw diensten krijgt u ook inzicht in de eventueel losse product verkoop, wat zijn de beste verkochte producten en waar haalt u de meeste omzet uit.

KennelCare administratie dashboard
Het dashboard van de administratiepagina is geheel vernieuwd
Andere recente updates in KennelCare

Wekelijks worden er kleine en grotere updates in KennelCare doorgevoerd, zowel onder de motorkap als uitbreidingen, feedback of wensen waar u wellicht zelfs zelf om gevraagd heeft. Hieronder treft u een kort overzicht van de belangrijkste toevoegingen en wijzigingen van de afgelopen weken.

 • Hondentrainingen module gelanceerd lees meer…
 • Handmatig toegevoegde velden (van klant-, dier- en reserveringsformulieren) zijn vanaf nu ook toe te voegen aan uw kennelkaart(en).
 • Toevoegen extra sorteer mogelijkheden op medische gegevens en voedingsschema overzicht
 • Mogelijkheid tot inactiveren van een klant toegevoegd
 • PDF Factuur direct vanuit KennelCare mailen naar uw klanten
 • U kunt vanaf nu zelf de diersoorten (hond, kat, vogels, cavia’s, etc.) beheren / toevoegen
 • Beheer nu ook eenvoudig alle rassen van je diersoorten (hond, kat, konijn, cavia, etc.).
 • Planningskalender uitgebreid met o.a. ras, geboortedatum dier en extra klantgegevens in zowel het overzicht als in de informatie pop-up.
 • Vernieuwde layout voor de (bekijk) dier pagina’s doorgevoerd,
 • Encryptie/Beveiligingsniveau van het KennelCare platform nog verder verhoogd
 • Nieuwe vormgeving tabbladen (o.a. bekijk klant, dier, etc.)

Ervaar zelf wat de online bookings tool van KennelCare voor uw organisatie kan betekenen.
» Test nu 14 dagen gratis.
Maak nu snel, gratis & vrijblijvend uw KennelCare proefaccount aan.

Lees meer van KennelCare
Hondenschool Jottem: ”Vroeger had ik een planbord, nu heb ik KennelCare. Dat werkt veel overzichtelijker voor mij”
Succesvolle dagen en enthousiaste reacties op de Dibevo Vakbeurs 2021
KennelCare updates september 2021 met herhaalde taken toevoegen aan je agenda, kennelkaarten voor dierenasielen en meer!
5 redenen waarom een digitale agenda je werk als dierprofessional makkelijker maakt
Puppy’s kunnen al vlak na hun geboorte communiceren met mensen
Kom kennis maken met KennelCare op de Dibevo vakbeurs!
5 tips om meer online verkeer naar je website te genereren
Dit waren de populairste kattenrassen van 2020!
KennelCare updates augustus 2021 met eenvoudig nieuwsbrieven versturen, kennelkaarten stijlen naar wens en meer!
Dierenpensions volgeboekt, de zomervakantie zorgt voor extreme drukte
Antibioticaresistente bacteriën ontdekt in hondenvoer
KennelCare updates juli 2021 met boekingen samenvoegen een nieuw vaccinatieoverzicht en meer!
Meer online reviews verzamelen doe je zo!
KennelCare updates juni 2021 met de lancering van Dierenasiel v1.0 en meer!
Hondenschool 101: ”Je moet het gewoon doen en het zelf ervaren. Gelukkig konden we ook goed bij KennelCare terecht voor vragen en hulp, dus uiteindelijk werd het alleen maar makkelijker”
Dit waren de populairste hondenrassen van 2020!
KennelCare updates mei 2021 met gecombineerde agenda’s en meer!
Hondenschool Goes: ”Ik ben gewoon super tevreden en dat vertel ik ook aan collega’s van andere hondenscholen!”
Dit waren de populairste kattennamen van 2020!
Hondenhotel de Tatelaarhoeve: ”Het is echt een verrijking dat ik nu gewoon de boekingen op meerdere computers bij kan houden”
KennelCare update april 2021 met: vernieuwde formulieren en velden, filters voor het boekingen overzicht en meer!
Dierenpension De Borgelinckshof: ”Ik kan niks bedenken wat ik mis in het systeem, ik heb KennelCare zelf juist ook aanbevolen aan andere dierenpensions”
6 handige Corona functies van KennelCare die je niet mag missen!
Dierenpension Olieke: ”Wij hadden het vrij snel onder de knie! Het is een kwestie van het durven doen”
KennelCare updates maart 2021 met: nieuwe vormgeving, lancering weekkalender, lancering grootboek en meer!
Is jouw bedrijf ‘mobiel vriendelijk’?
Dit waren de populairste hondennamen van 2020!
KennelCare updates februari 2021 met: Klant rechten, dier eigenschappen, In-en-uitchecken ongedaan maken, verplaatsen privélessen en meer!
Dagelijks nieuwe aanmeldingen voor de puppycursus? Zo houd je de planning overzichtelijk!
Januari 2021 update met: Lancering Dierenoppas product, eenvoudig lesdagen verschuiven, e-mails met bijlagen versturen, BTW grondslag en meer!
10 redenen om juist nu over te stappen naar een online plannings- en boekingssysteem voor dierprofessionals
December 2020 update met: Annuleringsverzekering, periodieke dagopvang (week-/maandfactuur), iCal agenda’s en handige marketing tools
November 2020 update met: Voorkom piekdrukte met ‘Voorkeurstijd’, sneller je klant selecteren bij boeken, prijs per kamer, exporteren naar boekhoudprogramma’s en een flink verbeterd hondenschool product
Oktober 2020 update met: Vernieuwde Mijn KennelCare omgeving, nieuwe abonnementen en automatische incasso
September 2020 update met: Lancering Uitlaatservice product
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid