Volg een gratis rondleiding door KennelCare Plan een demo
Logo KennelCare 2020

Geplaatst door

Davy

op:

31 januari 2020

Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…

KennelCare update Januari 2020
En de eerste maand van 2020 zit er al weer bijna op. Of we goede voornemens hadden voor 2020? Zeker! En de eerste lijst van deze wensen zijn zelfs al doorgevoerd in KennelCare. Een goed begin van het jaar dus en daar profiteren al onze klanten van. Zo hebben we in januari een compleet nieuw betalingsoverzicht gelanceerd, net als een nieuw verblijven-overzicht. Ook kun je vanaf nu tweestapsverificatie instellen, ondersteunen we rekeningen naast facturen, én nog veel meer. En het mooiste: alle updates zijn gratis beschikbaar voor al onze klanten. Benieuwd? Lees snel hieronder verder voor alle details.

Inzicht in de bezetting van alle verblijven per dag  (dierenpension module)

Met ons vernieuwde verblijven-overzicht ziet u van al uw verblijven in één oogopslag de bezetting per dag. Handig om bijvoorbeeld snel inzicht te krijgen in welke verblijf overmorgen nog ruimte heeft of als een klant u belt met de vraag of er nog ruimte is voor hun dier, zodat u uw (potentiele) klant nog sneller kunt beantwoorden dat er wel / geen ruimte meer is in uw pension. U kunt de bezetting van vandaag zien, maar ook in de toekomst o.b.v. de aankomende boekingen. Daarnaast kunt u ook in het verleden kijken welke dieren er in een bepaald verblijf hebben gezeten. Als u op een verblijf klikt ziet u direct een lijst met dieren die verblijven of ingepland staan voor dit verblijf. Bekijk het nieuwe verblijven-overzicht vanuit het menu ‘Dierenpension > Verblijven’.

KennelCare verblijven overzicht

Tweestapsverificatie

Vanaf nu is het mogelijk om tweestapsverificatie toe te voegen. Verbeter de beveiliging van uw account in KennelCare door tweestapsverificatie te activeren. Hiermee kan er alleen nog worden ingelogd in de KennelCare omgeving d.m.v. een extra code in te voeren welke bijv. op uw mobiele apparaat wordt getoond. Hoe werkt het? Na het activeren van tweestapsverificatie op uw account, moet u elke keer als u inlogt in KennelCare uw telefoon of tablet bij de hand hebben waarop een code verschijnt. Met deze tweede stap van verificatie zorgt u ervoor dat niemand zonder uw telefoon/tablet toegang heeft tot account. Dit kan voor elk account apart dus elke medewerker worden ingesteld. Tweestapsverificatie is daarnaast ook te gebruiken vanuit het Mijn Account door uw eigen klanten. U kunt deze functionaliteit eenvoudig activeren nadat u in KennelCare bent ingelogd, door rechtsboven op het ‘poppetje’ te klikken en te kiezen voor ‘Wijzig account’.

KennelCare Tweestapsverificatie

Inzicht in uw betalingen

We hebben de pagina betalingsoverzicht op de schop genomen en uitgebreid met o.a. nieuwe filters en zoekfunctionaliteiten. U krijgt nu een compleet overzicht van alle betalingen te zien over de gewenste periode. Daarnaast vindt u nu per betaalmethode de omzet en totalen terug (de pagina omzet is hiermee komen te vervallen). U kunt eenvoudig zoeken op betalingen, de gewenste betalingen exporteren naar bijv. Excel of PDF-formaat of afdrukken. Het nieuwe betalingsoverzicht bekijken? Ga hiervoor in het menu naar ‘Administratie > Betalingsoverzicht’.

Inzicht in uw betalingen met KennelCare

Voeg nu ook Rekeningen toe

Vanaf nu hebben we (speciaal voor o.a. onze klanten uit België) naast Facturen ook ondersteuning voor Rekeningen toegevoegd. Deze instelling is eenvoudig aan te zetten via ‘Instellingen > Facturen > Ik gebruik ook rekeningen naast facturen’. Nadat u deze instelling heeft geactiveerd komt zowel in de KennelCare omgeving als in het Mijn account (bij uw klanten) Rekeningen te staan in plaats van voorheen de tekst Facturen. Alleen indien een klant (of u voor de klant) het nieuwe veld btw-nummer bij de klantgegevens invult wordt dit weer Facturen (voor de zakelijke klanten).

KennelCare rekening toevoegen voor Belgische klanten

Betalingscondities/-voorwaarden standaard toevoegen aan uw factuur/rekening

Al geruime tijd kunt in KennelCare extra tekst toevoegen aan uw factuur, echter moet dit wel steeds opnieuw bij elke factuur. Het is nu ook mogelijk een standaard tekst toe te voegen aan al uw facturen, ideaal voor bijvoorbeeld uw betalingscondities en/of voorwaarden. U kunt dit activeren bij ‘Instellingen > Facturen > Extra tekst onderaan elke factuur’.

Betalingscondities/-voorwaarden standaard toevoegen aan uw factuur/rekening KennelCare

Andere recente updates in KennelCare

Wekelijks worden er kleine en grotere updates in KennelCare doorgevoerd, zowel onder de motorkap als uitbreidingen, feedback of wensen waar u wellicht zelfs zelf om gevraagd heeft. Hieronder treft u een kort overzicht van de belangrijkste toevoegingen en wijzigingen van de afgelopen weken.

  • Medewerkers kunnen vanaf nu alle beheerdersrechten krijgen. Ga hiervoor naar ‘Instellingen > Medewerkers’.
  • Geüploade foto’s vanaf mobiele apparaten worden nu automatisch gedraaid en juist opgeslagen.
  • Er is een omzet vergelijken per maand/jaar grafiek toegevoegd aan het administratie dashboard. Zie ‘Administratie > Algemeen’ (onderaan).
  • Nieuw kortingstarief voor dagopvang toegevoegd, waarmee korting kan worden toegevoegd in het geval van meerdere dieren.
  • Facturen zijn nu onzichtbaar te maken in het Mijn account via de instelling ‘Instellingen > Facturen > Facturen uitschakelen in Mijn Account’

Binnenkort: Geheel vernieuwde boekingspagina

In het 4e kwartaal van 2019 hebben wij in een grote update de mogelijkheid ontwikkeld voor verzamelboekingen en -facturen. Hiermee is het mogelijk om meerdere boekingen op één verzamelboeking en dus één verzamelfactuur te plaatsen. Handig zodat uw klant bijvoorbeeld niet steeds verschillende facturen moeten betalen.  Het team van KennelCare heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe uitbreiding hierop: een geheel vernieuwde boekingspagina. Met alle updates van de afgelopen maanden was het tijd dat we de boekings- en reserveringspagina’s nog verder gingen vereenvoudigen voor uw en uw medewerkers. Binnenkort volgt hier meer informatie over!

Lees meer van KennelCare
Hondenschool Jottem: ”Vroeger had ik een planbord, nu heb ik KennelCare. Dat werkt veel overzichtelijker voor mij”
Succesvolle dagen en enthousiaste reacties op de Dibevo Vakbeurs 2021
KennelCare updates september 2021 met herhaalde taken toevoegen aan je agenda, kennelkaarten voor dierenasielen en meer!
5 redenen waarom een digitale agenda je werk als dierprofessional makkelijker maakt
Puppy’s kunnen al vlak na hun geboorte communiceren met mensen
Kom kennis maken met KennelCare op de Dibevo vakbeurs!
5 tips om meer online verkeer naar je website te genereren
Dit waren de populairste kattenrassen van 2020!
KennelCare updates augustus 2021 met eenvoudig nieuwsbrieven versturen, kennelkaarten stijlen naar wens en meer!
Dierenpensions volgeboekt, de zomervakantie zorgt voor extreme drukte
Antibioticaresistente bacteriën ontdekt in hondenvoer
KennelCare updates juli 2021 met boekingen samenvoegen een nieuw vaccinatieoverzicht en meer!
Meer online reviews verzamelen doe je zo!
KennelCare updates juni 2021 met de lancering van Dierenasiel v1.0 en meer!
Hondenschool 101: ”Je moet het gewoon doen en het zelf ervaren. Gelukkig konden we ook goed bij KennelCare terecht voor vragen en hulp, dus uiteindelijk werd het alleen maar makkelijker”
Dit waren de populairste hondenrassen van 2020!
KennelCare updates mei 2021 met gecombineerde agenda’s en meer!
Hondenschool Goes: ”Ik ben gewoon super tevreden en dat vertel ik ook aan collega’s van andere hondenscholen!”
Dit waren de populairste kattennamen van 2020!
Hondenhotel de Tatelaarhoeve: ”Het is echt een verrijking dat ik nu gewoon de boekingen op meerdere computers bij kan houden”
KennelCare update april 2021 met: vernieuwde formulieren en velden, filters voor het boekingen overzicht en meer!
Dierenpension De Borgelinckshof: ”Ik kan niks bedenken wat ik mis in het systeem, ik heb KennelCare zelf juist ook aanbevolen aan andere dierenpensions”
6 handige Corona functies van KennelCare die je niet mag missen!
Dierenpension Olieke: ”Wij hadden het vrij snel onder de knie! Het is een kwestie van het durven doen”
KennelCare updates maart 2021 met: nieuwe vormgeving, lancering weekkalender, lancering grootboek en meer!
Is jouw bedrijf ‘mobiel vriendelijk’?
Dit waren de populairste hondennamen van 2020!
KennelCare updates februari 2021 met: Klant rechten, dier eigenschappen, In-en-uitchecken ongedaan maken, verplaatsen privélessen en meer!
Dagelijks nieuwe aanmeldingen voor de puppycursus? Zo houd je de planning overzichtelijk!
Januari 2021 update met: Lancering Dierenoppas product, eenvoudig lesdagen verschuiven, e-mails met bijlagen versturen, BTW grondslag en meer!
10 redenen om juist nu over te stappen naar een online plannings- en boekingssysteem voor dierprofessionals
December 2020 update met: Annuleringsverzekering, periodieke dagopvang (week-/maandfactuur), iCal agenda’s en handige marketing tools
November 2020 update met: Voorkom piekdrukte met ‘Voorkeurstijd’, sneller je klant selecteren bij boeken, prijs per kamer, exporteren naar boekhoudprogramma’s en een flink verbeterd hondenschool product
Oktober 2020 update met: Vernieuwde Mijn KennelCare omgeving, nieuwe abonnementen en automatische incasso
September 2020 update met: Lancering Uitlaatservice product
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid