fbpx
Volg een gratis rondleiding door KennelCare Plan een demo
Logo KennelCare 2020

Geplaatst door

Martijn

op:

15 maart 2018

KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5

KennelCare breidt online reserveringssysteem uit - v3.5
Sinds de lancering van het KennelCare systeem 3.0 zijn er meer dan 25 nieuwe updates toegevoegd aan het online reserveringssysteem. Door alle feedback van onze huidige dierenpension gebruikers kunnen wij het KennelCare systeem steeds verder uitbreiden en naar een hoger niveau tillen. Onderstaand een overzicht van alle nieuwe updates sinds de 3.0 lancering.
Dashboard – zie direct de aankomsten, vertrekken en activiteiten van vandaag

In ons nieuwe dashboard ziet u direct wat er vandaag gebeurd in uw pension. Bekijk o.a. de status van de aankomende en vertrekkende dieren, zie direct de activiteiten (bijv. wassen, knippen, wandelen, etc) bekijk de nieuwste reserveringen en zie eenvoudig de nog openstaande betalingen.

Dashboard - zie direct de aankomsten, vertrekken en activiteiten van vandaag
Tariefberekening uitgebreid

​U kunt uw tarieven nu uitbreiden met kortingen en dit per dagdeel. Zo kunt u bijvoorbeeld een korting van een halve of hele dag toevoegen als een klant een reservering boekt voor 2 dagen maar na 12.00 uur het dier pas komt ophalen.

Dagoverzicht – een overzichtelijke weergave van de dagelijkse activiteiten

​In een handomdraai een uitgebreid overzicht van vandaag zien voor uw pension, dit kan vanaf nu via ons nieuwe Dagoverzicht. Daarnaast zijn er diversen filters en sorteer mogelijkheden toegevoegd zodat u nog sneller de gewenste informatie kunt vinden.

Dagoverzicht - een overzichtelijke weergave van de dagelijkse activiteiten

​Exporteer mogelijkheden van al uw data

​Wilt u uw klant, dier, reservering of administratieve gegevens ook in Excel of PDF formaat hebben? Dit kan vanaf nu met de nieuwe exporteer mogelijkheden in KennelCare. Daarnaast kunt u ook eenvoudiger de gewenste informatie versturen naar uw printer.

Aanbetalingen instellen per reservering of per diersoort

U kunt nu zelf de aanbetaling instellen voor uw pension. Dit kan een vast bedrag per diergroep zijn, maar ook een percentage (bijv. 50%) van de gehele reservering.

Medewerkers accounts 

Geef uw medewerkers toegang tot het KennelCare systeem. Hierdoor worden zij afgeschermd van het administratie en statistieken gedeelte. Daarnaast zijn de activiteiten te monitoren wat welke medewerker doet in het KennelCare systeem. Zo ziet u direct wie welk dier heeft ingecheckt of door wie welke activiteit is afgerond.

Medewerkers accounts
Blijf direct op de hoogte van de updates van het KennelCare systeem

​Via onze nieuwe notificatie pagina, kunt u vanaf nu alle updates van KennelCare direct terugvinden. Zo proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over nieuwe functies en mogelijkheden, opgeloste problemen en fixes, en andere updates in KennelCare.

Eigenschappen van dieren toevoegen en beheren

U kunt eenvoudig eigenschappen toevoegen aan uw dieren. Hierdoor ziet u direct belangrijke meldingen of het dier bijvoorbeeld social, makkelijk, moeilijk, in roedel, etc is. De eigenschappen zijn volledig zelf te beheren.

Dagopvang module

Maak in een handomdraai een reservering voor een of meerdere dagen voor de dagopvang van uw dier. Geef een periode op en klik de gewenste dagen aan en het KennelCare systeem berekend automatisch alle dagen in die periode. 

Dagopvang module
Snel uw dieren inchecken met Quick Check-in

Met deze handige tool kunt u bij de dagopvang dieren direct inchecken, verplaatsen van verblijf of uitchecken. Daarnaast wordt er een historie van bijgehouden wie en wanneer het heeft ingecheckt, verplaatst of uitgecheckt.

Voeg extra opties (activiteiten) toe aan een overnachting

Eenvoudig extra opties (activiteiten, bijvoorbeeld: wassen, knippen, wandelen, etc) toevoegen aan een overnachting reservering. Deze activiteiten kunt u inplannen zodat u deze direct terug ziet in het dashboard.

Kortingen voor eigenaren met meerdere dieren

Beheer de tarieven van uw dieren als de eigenaar een reservering plaatst met meerdere dieren. De korting wordt automatisch door het KennelCare systeem berekend.

Kortingen voor eigenaren met meerdere dieren
Kortingen en extra kosten per reservering

Bij een reservering (dagopvang of overnachting) kunt u simpel kortingen of extra kosten toevoegen. Bijvoorbeeld extra kosten voor een bezoek aan een dierenarts of extra korting toevoegen voor bijvoorbeeld een vroegboekkorting.

Geheel vernieuwd Mijn account

Het “Mijn account” gedeelte waar uw klanten op in kunnen loggen is geheel vernieuwd. Wij hebben gewerkt aan de veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Het is voor uw klanten nu nog eenvoudiger om een reservering te plaatsen, bekijken en online te betalen met o.a. iDeal, PayPal, CreditCard, MisterCashe, etc.

Geheel vernieuwd Mijn account
Concept reserveringen – houdt grip op de inkomende reserveringen

Met de concept reserveringen heeft u grip op de inkomende reserveringen. Deze reserveringen moeten eerst door u (het pension) worden goedgekeurd. Daarna is de reservering pas definitief. Uw klanten krijgen automatich een e-mail met daarin de bevestiging. Mocht de reservering door welke reden dan ook geannuleerd worden dan krijgt uw klant hier ook een e-mail bericht van.

Concept reserveringen - houdt grip op de inkomende reserveringen
Diersoort instellingen

Geef aan welke diersoorten u wilt ontvangen in uw pension. Wilt u alleen honden of katten of beide? Dit kan eenvoudig ingesteld worden.

Overige updates:
  • Mijn account: Ingevulde velden worden nu automatisch onthouden
  • Lettertype grootte verkleind, notificatie icoon gewijzigd en instellingen icoon verplaatst
  • ​Feedback button en formulier toegevoegd op elke pagina. Feedback wordt van harte gewaardeerd en veelal z.s.m. verwerkt in KennelCare.
  • ​Nieuwe module: Nieuwe portal omgeving (app.kennelcare.nl) + Nieuwe exporteer functies
  • Dagopvang prijzen zijn nu toe te voegen
  • Geheel vernieuwd reserveringsoverzicht inclusief handige filters
  • Mijn account voorzien van Google Translate button (beschikbare talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans)
  • Aanbetalingen nu ook via Mijn account na het plaatsen van de reservering te betalen
  • Dagopvang reserveringen worden nu ook getoond in Dagoverzicht en in Bezetting + Overnachtingen worden nu ook getoond in Dagoverzicht
  • Administratie facturen (incl. afdrukken) uitgebreid met totaalbedrag en referentie
Lees meer van KennelCare
Hondenschool Renga: “KennelCare denkt mee en draagt oplossingen en functies aan die mij weer makkelijker met het systeem laten werken.”
4 besparingstips voor jouw trimsalon
De voordelen van een krachtige reviewpagina voor jouw dierenbedrijf
Deze 5 tips maken de Instagram pagina van jouw dierenpension succesvol
Omzet verhogen? Dit zijn de 6 beste producten om te verkopen
Zo stimuleer je mond-tot-mond reclame voor je hondenschool
2 tips om nog efficiënter te kunnen werken met de vernieuwde KennelCare versie
Dierenpension ’t Laarbroek: “De grootste voordelen voor ons zijn dat je niet zelf hoeft te tellen hoeveel honden er zijn en continu kunt zien wat je bezetting is.”
De tips van deze week voor optimaal gebruik van de vernieuwde KennelCare versie
7 essentiële onderdelen voor de website van jouw dierenpension
Het is een feit: De compleet vernieuwde versie van KennelCare is gelanceerd!
7 tips om nieuwe klanten te werven voor je trimsalon
The Dog Company: “Automatisering van het inschrijfproces en versturen van e-mails zijn grote voordelen voor ons, het bespaart ons enorm veel tijd.”
Zo digitaliseer je contracten voor je dierenasiel
Zo mis je nooit meer verjaardagen van je dieren
5 tips om klanten een warm welkom te geven in je pension
10 jaar KennelCare: Hoe het allemaal begon
KennelCare updates februari 2022 met het oplichten van klant- en dieropmerkingen, mogelijkheid van wallet betalingen bij het inchecken en meer!
De 7 beste manieren om je bedrijf in de dierenbranche te promoten
Tip voor alle producten: Documenten uploaden
Tip voor alle producten: Kortingscodes toevoegen
KennelCare updates januari 2022 met een vernieuwde Snelstart koppeling, dagopvang dagen annuleren vanuit ‘Mijn account’ en nog veel meer!
Met deze 5 tips hoeft je hond zich nooit meer eenzaam te voelen
Tip voor alle producten: Formulier velden
Wat kun je verwachten van KennelCare in 2022?
Tip voor alle producten: Het toevoegen van taken
KennelCare updates december 2021 met alleen de eerste boeking als concept, een extra optie voor het kortingstarief, een grote verrassing… en meer!
KennelCare blikt terug op 2021
Tip voor hondenscholen: De weekkalender
Dierenpension De Driehoek: “Ik ben echt tevreden over KennelCare. Wij hebben heel veel voordelen gekregen met dit systeem en het is makkelijk in gebruik.”
Tip voor trimsalons: De overzichtelijke agenda en het toevoegen van herhaalde afspraken
KennelCare updates november 2021 met een RSS feed waarmee dierenasielen dieren kunnen tonen op de website, herhaalde afspraken voor trimsalons en meer!
Klantcontact verbeteren? Zo doe je dat!
Tip voor dierenpensions: De planningskalender
Hondencentrum Bijndelsveld: “Mijn vaste klanten kunnen zelf een reservering plaatsen, ik merk dat ze dat heel erg fijn vinden.”
KennelCare updates oktober 2021 met een overzicht van integratie tools, het koppelen van documenten aan klanten of dieren en meer!
Hondenschool Jottem: ”Vroeger had ik een planbord, nu heb ik KennelCare. Dat werkt veel overzichtelijker voor mij”
Succesvolle dagen en enthousiaste reacties op de Dibevo Vakbeurs 2021
KennelCare updates september 2021 met herhaalde taken toevoegen aan je agenda, kennelkaarten voor dierenasielen en meer!
5 redenen waarom een digitale agenda je werk als dierprofessional makkelijker maakt
Puppy’s kunnen al vlak na hun geboorte communiceren met mensen
Kom kennis maken met KennelCare op de Dibevo vakbeurs!
5 tips om meer online verkeer naar je website te genereren
Dit waren de populairste kattenrassen van 2020!
KennelCare updates augustus 2021 met eenvoudig nieuwsbrieven versturen, kennelkaarten stijlen naar wens en meer!
Dierenpensions volgeboekt, de zomervakantie zorgt voor extreme drukte
Antibioticaresistente bacteriën ontdekt in hondenvoer
KennelCare updates juli 2021 met boekingen samenvoegen een nieuw vaccinatieoverzicht en meer!
Meer online reviews verzamelen doe je zo!
KennelCare updates juni 2021 met de lancering van Dierenasiel v1.0 en meer!
Hondenschool 101: ”Je moet het gewoon doen en het zelf ervaren. Gelukkig konden we ook goed bij KennelCare terecht voor vragen en hulp, dus uiteindelijk werd het alleen maar makkelijker”
Dit waren de populairste hondenrassen van 2020!
KennelCare updates mei 2021 met gecombineerde agenda’s en meer!
Hondenschool Goes: ”Ik ben gewoon super tevreden en dat vertel ik ook aan collega’s van andere hondenscholen!”
Dit waren de populairste kattennamen van 2020!
Hondenhotel de Tatelaarhoeve: ”Het is echt een verrijking dat ik nu gewoon de boekingen op meerdere computers bij kan houden”
KennelCare update april 2021 met: vernieuwde formulieren en velden, filters voor het boekingen overzicht en meer!
Dierenpension De Borgelinckshof: ”Ik kan niks bedenken wat ik mis in het systeem, ik heb KennelCare zelf juist ook aanbevolen aan andere dierenpensions”
6 handige Corona functies van KennelCare die je niet mag missen!
Dierenpension Olieke: ”Wij hadden het vrij snel onder de knie! Het is een kwestie van het durven doen”
KennelCare updates maart 2021 met: nieuwe vormgeving, lancering weekkalender, lancering grootboek en meer!
Is jouw bedrijf ‘mobiel vriendelijk’?
Dit waren de populairste hondennamen van 2020!
KennelCare updates februari 2021 met: Klant rechten, dier eigenschappen, In-en-uitchecken ongedaan maken, verplaatsen privélessen en meer!
Dagelijks nieuwe aanmeldingen voor de puppycursus? Zo houd je de planning overzichtelijk!
Januari 2021 update met: Lancering Dierenoppas product, eenvoudig lesdagen verschuiven, e-mails met bijlagen versturen, BTW grondslag en meer!
10 redenen om juist nu over te stappen naar een online plannings- en boekingssysteem voor dierprofessionals
December 2020 update met: Annuleringsverzekering, periodieke dagopvang (week-/maandfactuur), iCal agenda’s en handige marketing tools
November 2020 update met: Voorkom piekdrukte met ‘Voorkeurstijd’, sneller je klant selecteren bij boeken, prijs per kamer, exporteren naar boekhoudprogramma’s en een flink verbeterd hondenschool product
Oktober 2020 update met: Vernieuwde Mijn KennelCare omgeving, nieuwe abonnementen en automatische incasso
September 2020 update met: Lancering Uitlaatservice product
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid