Geplaatst door

Davy

op:

31 maart 2020

Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten

In deze moeilijke tijd rondom het Corona-virus komen veel bedrijven in zwaar weer te zitten. De mensen in de zorg doen wat ze kunnen maar het bedrijfsleven waaronder de dierenbranche staat onder grote druk, mede door de zware maatregelen van de overheid die noodzakelijk zijn om het virus te bestrijden. Ook het team van KennelCare houdt zich aan de RIVM richtlijnen. Zo werkt ons team in nauw contact met elkaar vanuit huis. Ondanks al deze zorgen hebben wij ook deze maand een reeks updates en nieuwe functionaliteiten toegevoegd in KennelCare. Deze updates maken het onder andere makkelijker in deze tijd om boekingen terug te draaien, en om extra mededelingen te communiceren naar jouw klanten via de Mijn account omgeving. Lees hieronder alle details over de update. En voor nu: Zorg goed voor elkaar en Stay Strong!

Boekingen terugzetten naar concept  (alle KennelCare producten)

Reeds gemaakte boekingen kunnen nu worden teruggezet op concept. Ga hiervoor naar de betreffende boeking, klik aan de rechterzijde op ‘Opties’ en selecteer ‘(Naam dienst) concept maken’. De boeking komt vervolgens weer bij concept-boekingen te staan. Deze kan later (optioneel) opnieuw weer worden goedgekeurd. Ook kunnen wijzigingen van datums, dieren, kosten, etc. worden nog gewoon worden doorgevoerd in deze concept-boeking.

Nieuwe filters in alle planning-tools KennelCare

Houdt klanten op de hoogte via het Mijn account  (alle KennelCare producten)

Toon een mededeling in het Mijn account van jouw klanten en houdt je klanten op de hoogte over actuele stand van zaken binnen jouw organisatie. Bijvoorbeeld omtrent het Corona-virus, maar ook om wegwerkzaamheden of aangepaste openingstijden. Ga naar ‘Instellingen’ en vervolgens ‘Mijn account’. Bij ‘Algemene mededeling tonen in Mijn account’ kun je een mededeling toevoegen en in één keer activeren bij alle klant Mijn account’s.

Nieuwe filters in alle planning-tools  (alleen voor product Dierenpension)

Onze planning-tools: de bezettingskalender, de planningskalender en de verblijven planning, zijn allemaal uitgebreid met handige filters. Zo kun je vanaf nu filteren op type (aankomsten, dagopvang, overnachtingen, vertrekken of alle types), filteren op diersoort (hond, kat, konijn, etc. of alle soorten) en filteren op geslacht (mannetje, vrouwtje of beide). Zo vind je snel belangrijke data over de bezetting en de planning.
Bij de bezettingskalender zijn daarnaast nog drie extra filters toegevoegd. Zo kun je aangeven of concept-boekingen meegeteld mogen worden, en ook de eventuele abonnementen. Daarnaast kun je ook filteren op tariefgroep.

Nieuwe filters in alle planning-tools KennelCare

Nieuwe rapportages toegevoegd  (alle KennelCare producten)

We hebben de reeds beschikbare rapporten en overzichten uitgebreid met een aantal nieuwe rapportages. Activiteiten overzicht, notitie overzicht (klant en dier), verjaardagen overzicht (van uiteraard de dieren) en overnachting/dagopvang overzichten (welke alleen beschikbaar zijn voor klanten met het Dierenpension product). Alle overzichten zijn daarnaast uitgebreid met handige filters, een zoekveld, en exporteer en print mogelijkheden. Daarnaast hebben we bij de reeds bestaande rapporten voedingsinformatie én medische informatie ook de filters verder uitgebreid. Je vindt alle rapporten en overzichten vanuit het hoofdmenu en dan ‘Overzichten’. Selecteer vervolgens ‘Bekijk alle overzichten’.

Bedragen in administratie overzicht vanaf nu Excl. BTW.  (alle KennelCare producten)

Op veler verzoek hebben we alle bedragen in het administratie overzicht gewijzigd van inclusief btw naar exclusief btw. Zo krijg je een beter beeld over de omzet in de gewenste (zelf te bepalen) periode. Daarnaast hebben we bij de totalen het totaalbedrag inclusief btw nog extra toegevoegd.
Bij omzet per periode en verwachte omzet per periode zijn nu ook de totalen toegevoegd.

Andere recente updates in KennelCare

Wekelijks worden er kleine en grotere updates in KennelCare doorgevoerd, zowel onder de motorkap als uitbreidingen, feedback of wensen waar je wellicht zelfs zelf om gevraagd hebt. Hieronder tref je een kort overzicht van de belangrijkste toevoegingen en wijzigingen van de afgelopen weken.

  • Gewicht is nu toe te voegen aan alle kennelkaarten (alleen beschikbaar voor het product Dierenpension)
  • Datum dier laatste keer loops kan nu ook worden verwijderd
  • Boekingen (overzicht) onthoudt nu de geselecteerde filters
  • Filters op het ‘Dagoverzicht’ verbeterd waarbij nu nog beter rekening wordt gehouden met o.a. dagdelen (alleen beschikbaar voor het product Dierenpension)
  • Op het dashboard kan nu ook worden gesorteerd op dagdeel (alleen beschikbaar voor het product Dierenpension)
  • Verbeterde beveiliging bij toevoegen dier, zodat als er per ongeluk meerdere malen op de toevoeg-button wordt geklikt, het dier toch maar slechts één keer wordt toegevoegd.
  • Bug opgelost: Een activiteit welke in concept staat of is geannuleerd wordt nu niet meer in de overzichten getoond.
Lees meer van KennelCare
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid