KennelCare - Next Level Event


24 & 31 Oktober 2019

Ontdek de mogelijkheden van het KennelCare systeem voor jouw dierenpension in de 4e editie van het KennelCare - Next Level Event op 24 & 31 oktober 2019


Next Level Event voor jouw dierenpension

Maak op een leuke, interactieve en leerzame manier kennis met de mogelijkheden en functies van KennelCare op het KennelCare Next Level Event.

KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event
KennelCare - Next Level Event

Maak kennis met het KennelCare systeem

Donderdag 24 & 31 oktober vindt bij het kantoor van KennelCare in Nijmegen het 4e event van het KennelCare systeem plaats. Het KennelCare Next Level Event heeft al drie succesvolle evenementen georganiseerd.

Tijdens het KennelCare - Next Level Event maak je kennis met het KennelCare systeem. Door middel van een presentatie weet je direct wat alle mogelijkheden en voordelen zijn van het systeem. Je volgt diverse workshops waarmee je direct aan de slag gaat en zo direct het online systeem leert kennen.

Daarnaast is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere aanwezigen dierenpensions.

Deelname is geheel gratis (t.w.v. € 135,-)


Programma - Next Level Event

10:45u Aanvang
11:00u Presentatie KennelCare systeem
12:00u Workshop
12:45u Pauze incl. lunch
13:30u Vervolg workshops
14:00u Vragenronde
14:30u Netwerkborrel
15:00u Einde

Heeft u interesse in ons Next Level Event? Meld u hier direct gratis aan.

Next Level Event - 24 & 31 oktober 2019

  • Maak kennis met het KennelCare systeem
  • Bekijk al onze mogelijkheden
  • Ontdek alle voordelen van KennelCare
  • Direct aan de slag in onze workshops
  • Deel je ervaring met andere pensions
  • Gratis deelname en incl. lunch!

Locatie event

Poort van Nijmegen - Kerkenbos 1037 - 6546 BB Nijmegen


Voorgaande Next Level Events

3e editie KennelCare Next Level Event (7 & 14 februari 2019)

Onderstaand enkele foto's van de derde editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 7 & 14 februari 2019 in het kantoor van KennelCare HQ te Nijmegen.

Caroline van de Lagemaat van Dierenpension de Bommel was gastspreker tijdens het 3e event. Caroline is actief gebruiker van KennelCare en deelde haar ervaring met de aanwezige dierenpensions.

Reacties van pensions over de 3e editie

"Alles in een! Ik kan zowel al onze pension als onze dagopvang gasten verwerken. Daarnaast kan ik mijn webssite laten ontwikkelen door het team van KennelCare. Erg blij mee."

"Veel mogelijkheden Tijdens de workshops kom je er achter dat je het systeem helemaal naar eiegen wens kan inrichten. Wij willen heel graag verder met KennelCare."

"Goede uitleg De presentatie en workshops zijn duidelijk uitgelegd. Wij vonden het ook fijn om met andere dierenpensions te praten om te horen hoe hun aanpak is."

Locatie 3e editie

KennelCare HQ - Kerkenbos 1307 - 6546 BG Nijmegen

2e editie KennelCare Next Level Event (20 september 2018)

Onderstaand enkele foto's van de tweede editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 20 september 2018 bij Restaurant 3 Zussen te Rhenen.

Steven van Rijn van Dierenpension de Bongerd was gastspreker tijdens het 2e event. Steven is actief gebruiker van KennelCare en deelde zijn ervaring met de aanwezige dierenpensions.

Reacties van pensions over de 2e editie

"Zeer duidelijk, Alles komt aan bod. Alles wordt goed opgepakt door het team van KennelCare. Erg tevreden."

"Verrast positief KennelCare biedt veel mogelijkheden om het naar je eigen wensen te maken. Het programma is erg overzichtelijk. Door de workshops leerde we het KennelCare systeem goed kennen."

"Werkt erg prettig, alles is makkelijk te vinden in het KennelCare systeem. Het wijst zich vanzelf, wij gaan er mee aan de slag."

Locatie 2e editie

De 3 Zussen - Kerkewijk Zuid 115 - 3911 SC Rhenen

1e editie KennelCare Next Level Event (28 juni 2018)

Onderstaand enkele foto's van de eerste editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 28 juni 2018 bij Restaurant 3 Zussen te Meteren.

Maaike Rutten van de Papenheuvel was gastspreker tijdens het 1e event. Maaike is actief gebruiker van KennelCare en deelde haar ervaring met de aanwezige dierenpensions.

Reacties van pensions over de 1e editie

"Erg interessant, hebben veel geleerd! Alles werd duidelijk uitgelegd en het programma werkt heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk."

"Ik ben overtuigd! Duidelijke presentatie, erg fijn de verschillende workshops. Alles in KennelCare is naar wens aan te passen en dat werkt erg fijn!"

"Zeer mooi systeem, heel uitgebreid en ook een mooie locatie voor het geven van een evenement bij de 3 Zussen in Meteren."

Locatie 1e editie

De 3 Zussen - Mark 2 - 4194 SM Meteren


Meer over KennelCare

KennelCare is dé online specialist in de dierenbranche
KennelCare is hét reserverings- en administratiesysteem voor de dierenbranche. Uw dierenpension krijgt eenvoudig inzicht in de dagelijkse activiteiten. In een handomdraai kunnen reserveringen direct online bekeken en aangepast worden, krijgt u als pension inzicht in de bezetting, kunnen dieren in- en uit worden gecheckt in verblijven, houdt u grip op betalingen en inkomsten en dat allemaal 24/7 veilig in de Cloud vanaf alle gewenste apparaten (pc, mac, laptop, tablet en mobiel).   » Lees meer