Volg een gratis rondleiding door KennelCare Plan een demo
Logo KennelCare 2020

Geplaatst door

Davy

op:

9 december 2020

November 2020 update met: Voorkom piekdrukte met ‘Voorkeurstijd’, sneller je klant selecteren bij boeken, prijs per kamer, exporteren naar boekhoudprogramma’s en een flink verbeterd hondenschool product

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij met ons team onze producten dagelijks blijven verbeteren én met mooie en handige nieuwe functionaliteiten blijven komen. Deze maand hebben we voorkeurstijd gelanceerd handig in deze tijd van Corona, het product Hondenschool op de schop genomen, boek een kamer gelanceerd en nog veel meer.

Voorkom piekdrukte bij brengen en ophalen (ideaal in Corona-tijd)

Het blijft een hele taak om op een goede wijze aan alle regels van de overheid te voldoen. Bij KennelCare denken we hier graag in mee en hebben we een nieuwe functionaliteit gelanceerd genaamd ‘Voorkeurstijd’. Voorkom piekdrukte bij het brengen en ophalen van dieren, stel zelf in hoeveel klanten / dieren in elk voorkeurstijd blok mogen komen en houdt eenvoudig grip op je dagelijkse breng en ophaal planning.

Vind nog sneller je klant tijdens het boeken

In stap 1 van het (snel) boeken is het nu nog eenvoudiger geworden om je klant te vinden en te selecteren voor een nieuwe boeking. Doormiddel van een nieuwe behulpzame zoekfunctie, uitgebreidere klant/dier informatie en een snel overzicht van de laatst toegevoegde nieuwe klanten wordt het maken van een nieuwe boeking nu nog eenvoudiger.

Boek een kamer / verblijf

Wil je jouw klanten kamers / verblijven laten boeken? Dan hebben we goed nieuws. Je kunt nu een prijs instellen per verblijf. Dit kan voor 1 of meerdere dieren per ruimte en kan ook gecombineerd worden met prijs per dier. Tijdens het maken van een nieuwe boeking (ook in het Mijn account beschikbaar) krijg je vervolgens de keuze om een verblijf/kamer te selecteren waarbij direct de prijs wordt getoond.

Vernieuwd hondenschool product

We hebben geluisterd naar jullie feedback en het product hondenschool flink op de schop genomen, zodat je nu in (veel) minder stappen de gewenste klassen en lessen kunt terug vinden. Wat is er allemaal veranderd: Er is een nieuw trainingen overzicht waarbij je snel je klas of les kunt terug vinden en bekijken, daarnaast zijn hier handige filters toegevoegd. De klas en les pagina is samengevoegd tot één overzichtelijke pagina waarbij je alle informatie en functionaliteiten direct bij de hand hebt. Verder is het dashboard en de lesbezetting verbeterd, zijn de (interne) notities vernieuwd, en zijn lesdatums toevoegen en beheren nu vereenvoudigt. Ook is er nu een klas pagina voor privélessen en vind je de privélessen nu ook terug in het trainingen overzicht.

Ook de Mijn account omgeving is verbeterd: klanten kunnen zich nu afmelden / aanmelden voor hun les(sen), het toevoegen van een (training) boeking is geheel vernieuwd en versimpeld, en er kunnen nu privélessen worden geboekt.

Exporteren naar je boekhoudprogramma

Wil je je klanten, boekingen en facturen ook in je boekhoudsoftware hebben? Dat kan! Selecteer je boekhoudprogramma (op dit moment worden alleen Exact online en Snelstart ondersteund). Download de geëxporteerde bestanden, importeer ze eenvoudig in je boekhoudprogramma en houdt zo je administratie gemakkelijk up-to-date. Je vindt de nieuwe functionaliteit via ‘Instellingen > Export Boekhoudsoftware’ (afhankelijk van je abonnement).

Vernieuwde instellingen

Diversen instellingen pagina’s hebben een verbeterde vormgeving gekregen waaronder het instellingen dashboard en menu, en de modules instellingen pagina. Ook hebben we de ‘Opslaan’ knoppen op een vaste positie gezet zodat je niet altijd naar onderaan de pagina hoeft te scrollen om je instellingen op te slaan. Ook de mobiele/tablet weergave is verbeterd zodat je snel de gewenste instelling kunt terug vinden.

Nieuwe chat functionaliteit

We hebben een nieuwe chat omgeving toegevoegd waarbij je snel en eenvoudig je vragen of feedback kunt melden bij ons team (zie het ronde icoontje rechtsonder in KennelCare). Daarnaast breiden we dit de komende tijd uit met handige help artikelen zodat je direct vanuit de chat wellicht al een (gedeeltelijk) antwoordt krijgt op je vraag.

Andere recente updates in KennelCare

Wekelijks worden er kleine en grotere updates in KennelCare doorgevoerd, zowel onder de motorkap als uitbreidingen, feedback of wensen waar je wellicht zelfs zelf om gevraagd hebt. Hieronder tref je een kort overzicht van de belangrijkste toevoegingen en wijzigingen van de afgelopen weken.

 • Bij het toevoegen van een boeking in het Mijn account (overnachting of dagopvang) worden nu automatisch alle dieren geselecteerd. (Dierenpension product)
 • Bij concept boekingen wordt nu een melding getoond indien je alle concept boekingen hebt verwerkt (Algemeen)
 • Nieuwe betaalmethode ‘Credits’. Voeg een credit toe aan een klant account en gebruik dit als betaalmethode bij een boeking (Dierenpension product)
 • Boeking toevoegen product keuze popup vernieuwd (Algemeen)
 • Verbeterde opmaak bezettingskalender (Dierenpension product)
 • Agenda items krijgen nu de kleur van de medewerker (Uitlaatservice product + Hondenschool product)
 • E-mailadres kolom toegevoegd aan verjaardagen overzicht (Algemeen)
 • Proefaccounts uitgebreid met de optie om standaard dummy data (als dummy klanten, dieren en boekingen) aan te maken, daarnaast worden er nu al veel basis instellingen voor geconfigureerd waardoor je met je proefaccount sneller aan de slag kunt met KennelCare (Algemeen)
 • Agenda kalender/datumkeuze toont nu op welke datums er afspraken zijn en de opmaak van de agenda is verbeterd (Uitlaatservice product + Hondenschool product + Trimsalon product)
 • Automatisch herinneringen e-mails uitgebreid met boeking en factuur variabelen (Dierenpension product)
 • Strippenkaart geldigheid toegevoegd, verbeterde controle gemaakt en ook geldigheid ook wijzig baar gemaakt (Dierenpension product)
Lees meer van KennelCare
Succesvolle dagen en enthousiaste reacties op de Dibevo Vakbeurs 2021
KennelCare updates september 2021 met herhaalde taken toevoegen aan je agenda, kennelkaarten voor dierenasielen en meer!
5 redenen waarom een digitale agenda je werk als dierprofessional makkelijker maakt
Puppy’s kunnen al vlak na hun geboorte communiceren met mensen
Kom kennis maken met KennelCare op de Dibevo vakbeurs!
5 tips om meer online verkeer naar je website te genereren
Dit waren de populairste kattenrassen van 2020!
KennelCare updates augustus 2021 met eenvoudig nieuwsbrieven versturen, kennelkaarten stijlen naar wens en meer!
Dierenpensions volgeboekt, de zomervakantie zorgt voor extreme drukte
Antibioticaresistente bacteriën ontdekt in hondenvoer
KennelCare updates juli 2021 met boekingen samenvoegen een nieuw vaccinatieoverzicht en meer!
Meer online reviews verzamelen doe je zo!
KennelCare updates juni 2021 met de lancering van Dierenasiel v1.0 en meer!
Hondenschool 101: ”Je moet het gewoon doen en het zelf ervaren. Gelukkig konden we ook goed bij KennelCare terecht voor vragen en hulp, dus uiteindelijk werd het alleen maar makkelijker”
Dit waren de populairste hondenrassen van 2020!
KennelCare updates mei 2021 met gecombineerde agenda’s en meer!
Hondenschool Goes: ”Ik ben gewoon super tevreden en dat vertel ik ook aan collega’s van andere hondenscholen!”
Dit waren de populairste kattennamen van 2020!
Hondenhotel de Tatelaarhoeve: ”Het is echt een verrijking dat ik nu gewoon de boekingen op meerdere computers bij kan houden”
KennelCare update april 2021 met: vernieuwde formulieren en velden, filters voor het boekingen overzicht en meer!
Dierenpension De Borgelinckshof: ”Ik kan niks bedenken wat ik mis in het systeem, ik heb KennelCare zelf juist ook aanbevolen aan andere dierenpensions”
6 handige Corona functies van KennelCare die je niet mag missen!
Dierenpension Olieke: ”Wij hadden het vrij snel onder de knie! Het is een kwestie van het durven doen”
KennelCare updates maart 2021 met: nieuwe vormgeving, lancering weekkalender, lancering grootboek en meer!
Is jouw bedrijf ‘mobiel vriendelijk’?
Dit waren de populairste hondennamen van 2020!
KennelCare updates februari 2021 met: Klant rechten, dier eigenschappen, In-en-uitchecken ongedaan maken, verplaatsen privélessen en meer!
Dagelijks nieuwe aanmeldingen voor de puppycursus? Zo houd je de planning overzichtelijk!
Januari 2021 update met: Lancering Dierenoppas product, eenvoudig lesdagen verschuiven, e-mails met bijlagen versturen, BTW grondslag en meer!
10 redenen om juist nu over te stappen naar een online plannings- en boekingssysteem voor dierprofessionals
December 2020 update met: Annuleringsverzekering, periodieke dagopvang (week-/maandfactuur), iCal agenda’s en handige marketing tools
November 2020 update met: Voorkom piekdrukte met ‘Voorkeurstijd’, sneller je klant selecteren bij boeken, prijs per kamer, exporteren naar boekhoudprogramma’s en een flink verbeterd hondenschool product
Oktober 2020 update met: Vernieuwde Mijn KennelCare omgeving, nieuwe abonnementen en automatische incasso
September 2020 update met: Lancering Uitlaatservice product
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid