Bekijk alle mogelijkheden van KennelCare het online reserverings- en administratiesysteem voor uw dierenpension

Uniek 'mijn account' voor uw klanten
Werk op alle apparaten (tablet, mobiel, Windows en Mac)
Ontvang betalingen via iDeal
Bespaar tijd en kosten
Altijd en overal veilig toegang
Met KennelCare bent u klaar voor de toekomst

Direct inzicht in de dagelijkse activiteiten van uw pension.


In het dashboard van het KennelCare systeem ziet u direct de aankomsten, vertrekken en activiteiten dan deze dag. Ook kunt u direct de dagen erop bekijken. Daarnaast zie u ook een overzicht van de nieuwste reserveringen en van de nog openstaande betalingen. Zo ziet u gelijk wat er die dag speelt 


Meer informatie

Beheer eenvoudig al uw reserveringen


Met ons online reserveringsysteem kunt u eenvoudig al uw boekingen beheren. In een oogopslag ziet u wanneer welk dier aankomt of vertrekt bij uw pension en vindt u overzichtelijk alle benodigde informatie van elke reservering.


Meer informatie

Beheer eenvoudig al uw overnachtingen


In het online reserveringssysteem van KennelCare kunt uw overnachten eenvoudig wijzigen en beheren. U kunt de dieren in- en uitchecken, extra opties (activiteiten) toevoegen, kortingen en extra kosten beheren. Daarnaast heeft u volledige controle over de betalingen van uw overnachting en kunt u eenvoudig de factuur afdrukken of opslaan als PDF. Mocht u opmerkingen hebben dan kunt u deze simpel toevoegen in het KennelCare systeem.


Meer informatie

Beheer eenvoudig al uw dagopvangen


In het online reserveringssysteem van KennelCare kunt uw dagopvang eenvoudig wijzigen en beheren. U kunt snel in- en uitchecken, dier verplaatsen van verblijf, kortingen en extra kosten beheren. Daarnaast heeft u volledige controle over de betalingen van uw dagopvang en kunt u eenvoudig de factuur afdrukken of opslaan als PDF. Mocht u opmerkingen hebben dan kunt u deze simpel toevoegen in het KennelCare systeem.


Meer informatie

Beheer eenvoudig al uw concept reserveringen


Uw bezoekers kunnen eenvoudig reserveringen aanvragen om zo grip te houden op de inkomende reserveringen vanuit het "Mijn account" gedeelte. U kunt in het online reserveringssysteem eenvoudig de reserveringen (overnachting of dagopvang) bevestigen of annuleren. Uw klanten krijgen automatisch een e-mail bericht met daarin de bevestiging of annulering van de reservering. Deze automatische e-mail berichten kunt u zelf instellen en personaliseren.


Meer informatie

Klantenbeheer, eenvoudig inzicht in uw klanten


Bezoekers die een reservering plaatsen komen automatisch in het klanten overzicht van ons online reserveringsysteem te staan. Hier kunt u als beheerder eenvoudig zoeken naar klanten op naam, e-mailadres, klantnummer, status en meer.


Meer informatie

Dierenbeheer, eenvoudig inzicht in uw dieren


In het online reserveringssysteem van KennelCare vindt u een overzichtelijk weergave van al uw dieren die zijn aangemeld in het KennelCare systeem. U heeft de mogelijkheid om te zoeken en te filteren om zo snel het juiste resultaat weer te geven. Daarnaast kunt u zelf als beheerder diergegevens inzien, wijzigen en opmerkingen plaatsen die alleen voor als beheerder te zien zijn.


Meer informatie

Krijg eenvoudig inzicht in uw bezetting


Uw bezetting wordt inzichtelijker door ons bezettingsoverzicht in ons online administratiesysteem. Door middel van een uitgebreide kalender ziet u direct per week, maand of per dag wat de bezetting is in uw dierenpension.


Meer informatie

Krijg eenvoudig inzicht in uw dagbezetting


Zie direct in het online reserveringssysteem uw dagbezetting. U ziet in een overzichtelijke weergave de activiteiten van de dieren, zo weet u precies welke activiteiten er te doen staan voor die dag. Daarnaast is te zien of het gaat om een dagopvang of overnachting en wat voor een soort, ras, geslacht, leeftijd en de duur van het verblijf is.


Meer informatie

Krijg eenvoudig inzicht in uw maandelijkse bezetting


In het maandelijkse overzicht van het online reserveringssysteem van KennelCare ziet u direct wat de bezetting is per dag en is de aantal verblijven per diersoort te zien. Daarnaast kunt vanuit deze weergave direct naar het dagoverzicht zodat u daar de dagelijkse activiteiten kunt zien.


Meer informatie

Handige kennelkaarten voor bij elk verblijf


Print in door u gewenste formaat uw kennelkaarten af. Op deze compacte maar uitgebreide kennelkaarten vindt u overzichtelijk alle benodigde informatie van elk dier terug, te denk valt bijvoorbeeld aan aankomst- en vertrek van het dier, medicatie of speciale voeding en gedrag. Door de kennelkaart af te drukken en op uw verblijf te plaatsen hebben u en/of uw medewerkers / collega’s direct inzicht in de benodigde informatie van het dier in elk verblijf.


Meer informatie

Breng de structuur van uw pension aan in het KennelCare systeem


In het online reserveringssysteem kunt de structuur van uw pension volledig werken. Zo kunt u gebouwen en verblijven toevoegen, beheren en wijzigen. Door uw dieren in- en uit te checken kunt u precies per verblijf zien welke dieren er zijn in gecheckt in het verblijf. Daarnaast krijgt u als beheerder een melding als er nog dieren aanwezig zijn waarvan de reserveringsperiode is afgelopen, maar moeten nog worden uitgecheckt.


Meer informatie

Houdt grip op uw betalingen en facturen


In het online administratiesysteem vind u alle facturen en betalingen terug in een overzichtelijke weergave. Zo heeft u de mogelijkheid om te filteren op datum en status om ze het gewenste resultaat weer te geven. Daarnaast kunt u de resultaten eenvoudig exporten naar een Excel of PDF bestand.


Meer informatie

Houdt grip op uw inkomsten, verblijven, dieren, klanten en bekijk uitgebreide statistieken


Bekijk in het online administratie systeem onder andere de omzet en het aantal reserveringen voor elke gewenste periode, zo heeft u alle financiële gegevens eenvoudig bij de hand. De statistieken maken het mogelijk eenvoudig de prestaties van uw pension door de jaren heen met elkaar te vergelijken en daarop (marketing) acties te ondernemen.


Meer informatie

Beheer zelf (bijna) alles met de uitgebreide instellingen in KennelCare


Binnen ons online reserveringsysteem kunt u zelf (bijna) alles zelf naar wens aanpassen. De tarieven die u hanteert, de betaalmethodes die u wilt accepteren, de aankomst & vertrektijden die voor uw pension gelden, de niet beschikbare data van uw pension en meer.


Meer informatie

Tarieven voor uw dieren, opties en voor periodes


In het online reserveringssysteem kunt u onbeperkt tarieven toevoegen per diersoort. U kunt de prijzen opgeven per overnachting en per dagopvang. Deze tarieven kunt u koppelen per dier. Zo krijgt elk dier die juiste tarieven voor zowel de dagopvang als voor een overnachting. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een bepaalde periode de prijzen van de huidige tarieven te verhogen of te verlagen. Bijvoorbeeld in het hoogseizoen kunt u de tarieven verhogen.


Meer informatie

Beheer uw aankomst- en vertrektijden


Geef aan welke aankomsttijden en vertrektijden u hanteert. Zo geeft u uw klanten de mogelijkheid in welk tijdvlak zijn of haar dieren kunnen brengen of ophalen. Daarnaast is het mogelijk om dit voor specifieke dagen te beheren. Bijvoorbeeld dat er niet elke zondag middag gehaald of gebracht kan worden. Alles is geheel naar uw wensen in te stellen.


Meer informatie

Laat uw klanten betalen met diverse betaalmogelijkheden


Met ons online reserveringssysteem kunt u diverse online betaalmethodes gebruiken. Gebruik iDEAL voor de Nederlandse gast, Bancontact voor de Belgische gast en SOFORT voor de Duitse gast. Naast deze betaalmethodes zijn er nog diverse andere betaalmethodes beschikbaar binnen ons online reserveringssysteem. U kunt zelf bepalen welke betaalmethodes u wilt gebruiken.


Meer informatie

Geef uw personeel eenvoudig toegang


Als er medewerkers werkzaam zijn binnen uw dierenpension dan heeft u de mogelijkheid om onbeperkt medewerkers toe te voegen. Hierdoor kunnen uw medewerkers eenvoudig inloggen en zijn zij afgeschermd van het administratie en statistieken gedeelte. U kunt dan ook direct zien welke medewerker een dier heeft in- of  uit gecheckt en welke activiteit zij heeft afgerond.


Meer informatie

Beheer zelf de automatische e-mails


Vanuit het online reserveringssysteem worden automatisch bevestiging's mails verstuurd van o.a. overnachting, dagopvang en betalings updates. Deze e-mails (sjablonen) kunt eenvoudig aanpassen en personaliseren.


Meer informatie

Stel KennelCare helemaal naar wens in


In het online reserveringssysteem zijn nog diverse andere instellingen te beheren zodat uw pension aansluit op het KennelCare systeem. Zo kunt u de eigenschappen beheren voor uw dieren, niet beschikbare dagen instellen, limieten en structuur toe kennen op uw verblijven en de aanbetalingen beheren.


Meer informatie

Online reserveren in een handomdraai, waar en wanneer dan ook


Uw bezoekers kunnen eenvoudig de beschikbare periode opvragen en direct online reserveren. Het reserveringsysteem wordt naadloos qua stijl en opmaak geïntegreerd binnen de website van uw pension.


Meer informatie

Overstappen naar KennelCare wordt eenvoudig met onze overstapservice


Leuk dat u wilt overstappen naar ons online reserveringssysteem! Overstappen gaat eenvoudig én gratis via de handige overstapservice van KennelCare. Zo nemen wij onder andere uw klanten, dieren en reserveringen data over van uw oude pension software, zodat u direct aan de slag kunt met KennelCare!


Meer informatie

Enkele voordelen van KennelCare voor uw pension

  • Direct inzicht in al uw reserveringen
  • Eenvoudig online reserveren
  • Duidelijke weergave van uw bezetting
  • Beheer al uw relaties
  • Koppeling met iDeal, MisterCash, etc.
  • Inloggen waar en wanneer u wilt
  • Dieren in- en uitchecken in verblijven
  • Beheer eenvoudig uw administratie
  • Automatische e-mailbevestigingen