Weet wat er speelt in uw pension

Uw bezetting wordt inzichtelijker door ons bezettingsoverzicht in ons online administratiesysteem. Door middel van een uitgebreide kalender ziet u direct per week, maand of per dag wat de bezetting is in uw dierenpension.

Krijg eenvoudig inzicht in uw bezetting

Zie direct in één oogopslag wat uw bezetting is

Uw planning wordt inzichtelijker door het gebruik van het inventieve bezettingsoverzicht in ons online reserveringssysteem. Hiermee krijgt u een overzicht van de reserveringen per diergroep. U kunt direct vanuit de bezettingskalender naar het volledige dagoverzicht navigeren.


Dagoverzicht

Een overzichtelijke weergave van uw dagelijkse aankomsten, vertrekken en activiteiten. U ziet eenvoudig of het gaat om een overnachting of dagopvang, wat voor een soort en ras het is en welke activiteit er is gekoppeld aan het dier.


Kennelkaarten afdrukken vanuit de bezettingskalender

Print in door u gewenste formaat uw kennelkaarten af. Op deze compacte maar uitgebreide kennelkaarten vindt u overzichtelijk alle benodigde informatie van elk dier terug, te denk valt bijvoorbeeld aan aankomst- en vertrek van het dier, medicatie of speciale voeding en gedrag. Door de kennelkaart af te drukken en op uw verblijf te plaatsen hebben u en/of uw medewerkers / collega’s direct inzicht in de benodigde informatie van het dier in elk verblijf.


Nog meer redenen om voor KennelCare te kiezen

Gratis updates

Nieuwe updates van ons systeem krijgt u kosteloos bij uw licentie. Geen dure consultants nodig.

Mobile responsive

Pixelprecies ontworpen voor elk device. Ons systeem zorgt voor de meeste boekingen via mobiel.

Ultieme dataprotectie

Uw gegevens staan gegarandeerd veilig, onder toezicht in goed beveiligde ruimtes.

Overal beveiligd inloggen

Via een beveiligde (HTTPS) omgeving overal inloggen met computer, tablet of telefoon.

Korte inleertijd

Ons gebruiksvriendelijke backoffice systeem heeft u in no-time onder de knie.

Gebruiksvriendelijk

KennelCare is simpelweg het meest gebruiksvriendelijke boekingssysteem op de markt.

Besparing tijd & kosten

Ons systeem bespaart aanzienlijk tijd door het samenvoegen van tal van applicaties en handelingen.

Uitstekende prijs kwaliteit

Een hoog kwalitatief systeem tegen een goede prijs, daar staan wij om bekend.

Maak kennis met ons reserveringssysteem, probeer KennelCare nu!

Ervaar het gemak en alle mogelijkheden van KennelCare. Probeer KennelCare nu 14 dagen gratis!

Geheel vrijblijvend op proef Maandelijkse opzegbaar

Neem contact op met KennelCare


Bel ons op:
024 377 37 31

Laatste nieuws van KennelCare

Lees alle nieuwsberichten

Klanten over ons online reserveringssysteem

KennelCare Beoordelingen en Reviews KennelCare

Al een hele poos waren we opzoek naar een systeem dat al onze wensen kon combineren. Dag- en nachtopvang splitsen, een overzichtelijk dashboard, reserveringen wekelijks herhalen, snel online factureren en betalen, en zo nog een hele lijst wensen. En toen troffen we KennelCare, dit bleek al snel het systeem wat aan onze verwachtingen kon voldoen. Ook een super service! Vragen en feedback wordt snel op gereageerd en snel een oplossing voor bedacht! Wij, en onze klanten, zijn super tevreden!”

...
De Bosbes
Sint Oedenrode

In KennelCare vonden wij al snel de juiste partner, het systeem voldeed aan al onze eisen en kan zelfs nog veel meer. Wij hebben nu uitgebreid inzicht in onze volledige administratie, en zowel wij als de klant ziet direct de bezetting in een overzichtelijke agenda/kalender.

...
Dierenpension Papenheuvel
Afferden (LB)

Door het KennelCare systeem hebben wij meer tijd voor ons pension. Het reserveringssysteem zorgt ervoor dat de reserveringen netjes binnen komen. Onze klanten worden direct geinformeerd over de geplaatse reserveing. Mocht de klant geen gebruik maken van het online systeem dan kunnen wij zelf eenvoudig een reservering toevoegen.

...
Dierenpension De Bongerd
Duiven

Vanaf vorig jaar zijn wij al gericht bezig om ons te oriënteren op het gebied van online reserveringen en alle voordelen die daaruit voort kunnen vloeien. Vergaande plannen liggen ondertussen te wachten op een goed systeem die daaraan kan voldoen. KennelCare heeft ons kunnen overtuigen.

Ook alle wensen en vragen worden door KennelCare serieus behandeld en binnen korte tijd per telefoon, mail ,chat of d.m.v inbellen opgelost. Dat voelt fijn en geeft vertrouwen! Vertrouwen bij ons maar ook bij de klant. En dat is natuurlijk het belangrijkste.

Kortom: Een goed werkend gebruiksvriendelijk systeem die klaar is voor de toekomst.

...
Dierenhotel Dijkzicht
Wijk bij duurstede

KennelCare zorgt ervoor dat reserveren in ons pension veel gemakkelijker gaat. Dit scheelt ons een hoop tijd, die wij dan aan de dieren kunnen besteden. Wij zijn erg tevreden met dit systeem.

...
Animal's Faith
Maastricht