Simpel klanten vinden en wijzigen

Bezoekers die een reservering plaatsen komen automatisch in het klanten overzicht van ons online reserveringsysteem te staan. Hier kunt u als beheerder eenvoudig zoeken naar klanten op naam, e-mailadres, klantnummer, status en meer.

Klantenbeheer, eenvoudig inzicht in uw klanten

Eenvoudig klanten vinden en bekijken

Klanten worden zodra ze zich hebben aangemeld, geregistreerd in het gedeelte klant-/relatiebeheer van ons online reserveringssysteem. Hier kunt u als beheerder snel de juiste klantgegevens terug vinden en beheren. Daarnaast kunt eenvoudig een nieuwe reservering maken voor een bestaande klant of handmatig een nieuwe klant toevoegen.


Volledig controle over data uw klanten

U heeft voor elke klant een uitgebreid en inzichtelijk klant overzicht. Hier ziet u direct alle persoonlijke gegevens, dieren, reserveringen en betalingen en meer. Daarnaast kunt u klanten ook inactiveren mocht u de klanten willen ontzeggen dat ze geen reserveringen meer kunnen plaatsen. Naast dat klanten zelf hun (adres)gegevens kunnen wijzigen heeft u ook altijd inzicht en beheer over alle klantengegevens. Zo houdt u relatiebeheer eenvoudig up-to-date.


Nog meer redenen om voor KennelCare te kiezen

Gratis updates

Nieuwe updates van ons systeem krijgt u kosteloos bij uw licentie. Geen dure consultants nodig.

Mobile responsive

Pixelprecies ontworpen voor elk device. Ons systeem zorgt voor de meeste boekingen via mobiel.

Ultieme dataprotectie

Uw gegevens staan gegarandeerd veilig, onder toezicht in goed beveiligde ruimtes.

Overal beveiligd inloggen

Via een beveiligde (HTTPS) omgeving overal inloggen met computer, tablet of telefoon.

Korte inleertijd

Ons gebruiksvriendelijke backoffice systeem heeft u in no-time onder de knie.

Gebruiksvriendelijk

KennelCare is simpelweg het meest gebruiksvriendelijke boekingssysteem op de markt.

Besparing tijd & kosten

Ons systeem bespaart aanzienlijk tijd door het samenvoegen van tal van applicaties en handelingen.

Uitstekende prijs kwaliteit

Een hoog kwalitatief systeem tegen een goede prijs, daar staan wij om bekend.

Maak kennis met ons reserveringssysteem, probeer KennelCare nu!

Ervaar het gemak en alle mogelijkheden van KennelCare. Probeer KennelCare nu 14 dagen gratis!

Geheel vrijblijvend op proef Maandelijkse opzegbaar

Neem contact op met KennelCare


Bel ons op:
024 377 37 31

Laatste nieuws van KennelCare

Lees alle nieuwsberichten

Klanten over ons online reserveringssysteem

KennelCare Beoordelingen en Reviews KennelCare

Al een hele poos waren we opzoek naar een systeem dat al onze wensen kon combineren. Dag- en nachtopvang splitsen, een overzichtelijk dashboard, reserveringen wekelijks herhalen, snel online factureren en betalen, en zo nog een hele lijst wensen. En toen troffen we KennelCare, dit bleek al snel het systeem wat aan onze verwachtingen kon voldoen. Ook een super service! Vragen en feedback wordt snel op gereageerd en snel een oplossing voor bedacht! Wij, en onze klanten, zijn super tevreden!”

...
De Bosbes
Sint Oedenrode

In KennelCare vonden wij al snel de juiste partner, het systeem voldeed aan al onze eisen en kan zelfs nog veel meer. Wij hebben nu uitgebreid inzicht in onze volledige administratie, en zowel wij als de klant ziet direct de bezetting in een overzichtelijke agenda/kalender.

...
Dierenpension Papenheuvel
Afferden (LB)

Door het KennelCare systeem hebben wij meer tijd voor ons pension. Het reserveringssysteem zorgt ervoor dat de reserveringen netjes binnen komen. Onze klanten worden direct geinformeerd over de geplaatse reserveing. Mocht de klant geen gebruik maken van het online systeem dan kunnen wij zelf eenvoudig een reservering toevoegen.

...
Dierenpension De Bongerd
Duiven

Vanaf vorig jaar zijn wij al gericht bezig om ons te oriënteren op het gebied van online reserveringen en alle voordelen die daaruit voort kunnen vloeien. Vergaande plannen liggen ondertussen te wachten op een goed systeem die daaraan kan voldoen. KennelCare heeft ons kunnen overtuigen.

Ook alle wensen en vragen worden door KennelCare serieus behandeld en binnen korte tijd per telefoon, mail ,chat of d.m.v inbellen opgelost. Dat voelt fijn en geeft vertrouwen! Vertrouwen bij ons maar ook bij de klant. En dat is natuurlijk het belangrijkste.

Kortom: Een goed werkend gebruiksvriendelijk systeem die klaar is voor de toekomst.

...
Dierenhotel Dijkzicht
Wijk bij duurstede

KennelCare zorgt ervoor dat reserveren in ons pension veel gemakkelijker gaat. Dit scheelt ons een hoop tijd, die wij dan aan de dieren kunnen besteden. Wij zijn erg tevreden met dit systeem.

...
Animal's Faith
Maastricht