Dagopvangen inzien, wijzigen, etc

In het online reserveringssysteem van KennelCare kunt uw dagopvang eenvoudig wijzigen en beheren. U kunt snel in- en uitchecken, dier verplaatsen van verblijf, kortingen en extra kosten beheren. Daarnaast heeft u volledige controle over de betalingen van uw dagopvang en kunt u eenvoudig de factuur afdrukken of opslaan als PDF. Mocht u opmerkingen hebben dan kunt u deze simpel toevoegen in het KennelCare systeem.

Beheer eenvoudig al uw dagopvangen

Snel in- en uitchecken en wijzigen van verblijf

Bij de dagopvang heeft u de mogelijkheid om het dier snel in- of uit te checken. U kunt eenvoudig de historie van die dag bekijken. Zo ziet u gelijk waar en wanneer het dier is in- of uit gecheckt. Daarnaast is het mogelijk om het dier te verplaatsen van verblijf.


Kortingen en extra kosten beheren

Als er extra kosten zijn gemaakt door bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts dan kunt u deze extra kosten eenvoudig toevoegen. Daarnaast kunt ook kortingen toevoegen. Zo is de dagopvang precies opmaat te maken voor uw klant.


Betalingen toevoegen

Voeg betalingen toe aan de dagopvang. Zo houdt u grip op de betalingen en ziet u direct in een overzicht wat er nog open staat en wat er is voldaan.


Nog meer redenen om voor KennelCare te kiezen

Gratis updates

Nieuwe updates van ons systeem krijgt u kosteloos bij uw licentie. Geen dure consultants nodig.

Mobile responsive

Pixelprecies ontworpen voor elk device. Ons systeem zorgt voor de meeste boekingen via mobiel.

Ultieme dataprotectie

Uw gegevens staan gegarandeerd veilig, onder toezicht in goed beveiligde ruimtes.

Overal beveiligd inloggen

Via een beveiligde (HTTPS) omgeving overal inloggen met computer, tablet of telefoon.

Korte inleertijd

Ons gebruiksvriendelijke backoffice systeem heeft u in no-time onder de knie.

Gebruiksvriendelijk

KennelCare is simpelweg het meest gebruiksvriendelijke boekingssysteem op de markt.

Besparing tijd & kosten

Ons systeem bespaart aanzienlijk tijd door het samenvoegen van tal van applicaties en handelingen.

Uitstekende prijs kwaliteit

Een hoog kwalitatief systeem tegen een goede prijs, daar staan wij om bekend.

Maak kennis met ons reserveringssysteem, probeer KennelCare nu!

Ervaar het gemak en alle mogelijkheden van KennelCare. Probeer KennelCare nu 14 dagen gratis!

Geheel vrijblijvend op proef Maandelijkse opzegbaar

Neem contact op met KennelCare


Bel ons op:
024 377 37 31

Laatste nieuws van KennelCare

Lees alle nieuwsberichten

Klanten over ons online reserveringssysteem

KennelCare Beoordelingen en Reviews KennelCare

Al een hele poos waren we opzoek naar een systeem dat al onze wensen kon combineren. Dag- en nachtopvang splitsen, een overzichtelijk dashboard, reserveringen wekelijks herhalen, snel online factureren en betalen, en zo nog een hele lijst wensen. En toen troffen we KennelCare, dit bleek al snel het systeem wat aan onze verwachtingen kon voldoen. Ook een super service! Vragen en feedback wordt snel op gereageerd en snel een oplossing voor bedacht! Wij, en onze klanten, zijn super tevreden!”

...
De Bosbes
Sint Oedenrode

In KennelCare vonden wij al snel de juiste partner, het systeem voldeed aan al onze eisen en kan zelfs nog veel meer. Wij hebben nu uitgebreid inzicht in onze volledige administratie, en zowel wij als de klant ziet direct de bezetting in een overzichtelijke agenda/kalender.

...
Dierenpension Papenheuvel
Afferden (LB)

Door het KennelCare systeem hebben wij meer tijd voor ons pension. Het reserveringssysteem zorgt ervoor dat de reserveringen netjes binnen komen. Onze klanten worden direct geinformeerd over de geplaatse reserveing. Mocht de klant geen gebruik maken van het online systeem dan kunnen wij zelf eenvoudig een reservering toevoegen.

...
Dierenpension De Bongerd
Duiven

Vanaf vorig jaar zijn wij al gericht bezig om ons te oriënteren op het gebied van online reserveringen en alle voordelen die daaruit voort kunnen vloeien. Vergaande plannen liggen ondertussen te wachten op een goed systeem die daaraan kan voldoen. KennelCare heeft ons kunnen overtuigen.

Ook alle wensen en vragen worden door KennelCare serieus behandeld en binnen korte tijd per telefoon, mail ,chat of d.m.v inbellen opgelost. Dat voelt fijn en geeft vertrouwen! Vertrouwen bij ons maar ook bij de klant. En dat is natuurlijk het belangrijkste.

Kortom: Een goed werkend gebruiksvriendelijk systeem die klaar is voor de toekomst.

...
Dierenhotel Dijkzicht
Wijk bij duurstede

KennelCare zorgt ervoor dat reserveren in ons pension veel gemakkelijker gaat. Dit scheelt ons een hoop tijd, die wij dan aan de dieren kunnen besteden. Wij zijn erg tevreden met dit systeem.

...
Animal's Faith
Maastricht