De online software specialist voor dierenbranche

KennelCare

KennelCare is dé online software specialist in dierenbranche. Sinds 2012 ontzorgen wij o.a. dierenpensions, trimsalons en hondenscholen met ons boekingssysteem en zorgen wij ervoor dat u tijd bespaart met uw administratie en online succes boekt.

Ontwikkeling in eigen huis en alles onder één dak

Het (door)ontwikkelen van KennelCare gebeurt in eigen huis door een team van specialisten met oog voor detail. Daarnaast bieden wij alles onder één dak: modules voor dierenpensions, trimsalons, hondenscholen, uitlaatservices, maar ook website ontwikkeling en online marketing.
Wij luisteren echt naar uw feedback en vaak worden deze op korte termijn en soms zelfs dezelfde week nog toegevoegd aan onze software.

De KennelCare stand op de Dibevo beurs oktober 2018
KennelCare stand op Dibevo beurs okt. 2018

Online boeken voor uw klanten én tijd besparen voor u

Van het online boeken voor uw klanten, tot geautomatiseerde herinneringen, gestroomlijnde in- en uitcheckprocessen, afspraken, herinneringen en geautomatiseerde e-mails, wij hebben alle functies om u uren onnodige administratieve taken per week te besparen. Houdt eenvoudig de planning van u en uw medewerkers actueel, en houdt grip op uw afspraken en/of bezetting. En dat allemaal veilig online in de cloud, zodat u gemakkelijk toegang heeft vanaf elk apparaat dat uw wilt gebruiken, waar u maar wilt. Daarnaast maken wij elke 15 minuten back-ups, hebben we een gratis overstapservice en staat ons team 24/7 voor u klaar!

AVG Wetgeving (GDPR)

Wij voldoen aan de Europese eisen

Ultieme dataprotectie

Uiterst hoge cloud data beveiliging

Klanttevredenheid: 9,3

Al 90+ organisaties gingen u voor

Maak kennis met ons KennelCare team


Davy Jansen
Back-end developer & project management
Martijn Teuwsen
Online marketing & project management
Jasper Siroo
Back-end developer expert
Wietse Havekes
Online marketing specialist

Persoonlijk contact met ons?

Kom gerust langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Ons team staat voor u klaar!