Geplaatst door

Davy

op:

28 december 2018

Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?

Zoals u van ons weet: de ontwikkeling van het KennelCare systeem staat nooit stil! Doordat er elke maand nieuwe dierenpensions aansluiten op het KennelCare systeem komen er ook nieuwe ideeen vanuit de dierenpension bij ons binnen. Samen met de dierenpensions en het team van KennelCare beoordelen wij de nieuwe ideeen. Zo profiteert iedereen van de nieuwste functionaliteiten en kunt u met uw dierenpension doorgroeien zodat diverse processen worden geautomatiseerd.

Onderstaand hebben wij nieuwe functionaliteiten benoemd die u in 2019 kunt verwachten:

Automatische incasso
Door de koppeling van de automatische incasso kunt u uw betaalverkeer optimaliseren zodat betalingen automatisch worden afgeschreven van uw klanten die een reservering hebben geplaatst. Dit is zeer handig voor als u vaste klanten heeft waarvan de dieren op vaste dagen elke week worden gebracht. 

Uitgebreide export mogelijkden voor administratie
Naast dat het KennelCare systeem zeer uitgebreide functies heeft voor uw administratie bij te houden, kunt u door de uitgebreide export mogelijkheden uw administratie vanuit het KennelCare systeem exporteren naar andere boekhoudprogramma’s. Momenteel is dit al mogelijk, maar er zal door deze update meer mogelijkheden zijn om uw administratie te exporteren.

Nieuwe Next Level Events
In 2018 hebben wij twee succesvolle events georganiseerd waarbij 90% van de deelnemers ook daadwerkelijk zijn gestart of overgestapt naar het KennelCare systeem. Tijdens deze events leggen wij alle voordelen en mogelijkheden uit, zo weet u precies wat de mogelijkheden zijn voor uw dierenpension. Daarnaast zal er ook een dierenpension aanwezig zijn die onafhankelijk zijn ervaring deelt over het KennelCare systeem. Ook in 2019 gaan wij weer deze Next Level Events organiseren. Deze events vinden plaats op donderdag 7 & 14 februari 2019 in Nijmegen. Meer informatie kunt u vinden op onze eventpagina.

​Uitgebreide handleiding
Ons team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden als er even niet uit komt. Misschien vind het verveld om te bellen of te mailen en daarom komt er in 2019 een uitgebreide handleiding waar u inzicht in heeft zodat u uw waarschijnlijk al beantwoord wordt in de handleiding. De handleiding is altijd bereikbaar zo kunt u waar en wanneer u maar wilt hulp vragen waar nodig.

Zelf velden toevoegen in het “Mijn Account” gedeelte
Niet ieder dierenpension is het zelfde waardoor er voor sommige dierenpensions juist meer of minder informatie benodigd is. Door zelf velden toe te kunnen voegen in het “Mijn Account” gedeelte kunt u zelf beslissen welke informatie u van de klant of dier wilt hebben. U kunt het dan helemaal naar eigen wens inrichten.

Nieuwsbrieven versturen
U heeft een mededeling voor al uw klanten of alleen klanten die een hond of kat heeft. Door deze module kunt u uw klanten eenvoudig op de hoogte stellen door het versturen van een nieuwsbrief. Uw nieuwsbrief zijn geheel in eigen huisstijl worden verzonden. U kunt zelf de inhoud bepalen. Zo kunt u uw nieuwsbrief personaliseren die bij alle klanten aankomt. Dit zorgt voor goede binding met uw klanten.

Afspraken / activiteiten module (voor bijv: trainingen, uitlaatservice, knip en wasbeurten)
Met deze afspraak / activiteiten module is het ook mogelijk om vanuit uw dierenpension traingen, uitlaatservice, knip en wasbeurten aan te bieden. Bent u geen dierenpension dant kunt voor uw (bijvoorbeeld) trimsalon de knip en wasbeurten gebruiken om uw reserveringen te beheren. Zo heeft u een duidelijke agenda weergave waarbij uw afspraken worden getoond. Doormiddel van het “Mijn Account” gedeelte kunnen uw klanten simpel afspraken boeken voor een training, uitlaatservice, knip of wasbeurt.

Producten online verkopen
Heeft u producten die u los verkoopt buiten de verblijven om dan kunt u met deze module producten online verkopen. Uw klanten kunnen dan in het “Mijn Account” gedeelte producten bestellen zonder dat ze een reservering hoeven te boeken. Zo heeft een soort van webshop binnen het KennelCare systeem.

Heeft u zelf ideeën die van toepassing kunnen zijn voor het KennelCare systeem dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt uw ideeën of aanvullingen sturen naar: info@kennelcare.nl

Lees meer van KennelCare
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer…
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…
5 redenen om vandaag nog over te stappen!
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs
Ook 2e editie KennelCare – Next Level Event met succes geslaagd
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!
Succesvolle eerste editie van het KennelCare – Next Level Event
De voordelen van een online reserveringssysteem in de cloud
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit – v3.5
Aankondiging lancering KennelCare v3.0
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang
KennelCare – 2.1
KennelCare – 2.0 Release
KennelCare – 2.0 Beta 1
KennelCare – 1.0
Blijf op de hoogte van onze producten, handige updates, tips en trends

Meld je nu aan en ontvang per mail informatie over het KennelCare systeem. Daarnaast krijg je handige tips voor jou als dierenprofessional die je kunt toepassen in jouw bedrijf.

Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

  • Maak een account aan binnen 1 minuut
  • 14 dagen gratis proefperiode
KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen
  • Maak een account aan binnen 1 minuut
  • 14 dagen gratis proefperiode

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid