KennelCare - Next Level Event

Tijdens het KennelCare – Next Level Event maak je kennis met het boekingssysteem van KennelCare. Door middel van een presentatie weet je direct wat alle mogelijkheden en voordelen zijn van het systeem. Je volgt diverse workshops waarmee je direct aan de slag gaat en zo het online systeem leert kennen.

KennelCare Next Level Event visual

Next Level Event 2021

Donderdag 30 September & Donderdag 21 Oktober

Maak op een leuke, interactieve en leerzame manier kennis met KennelCare. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van het KennelCare systeem voor jouw bedrijf tijdens het KennelCare Next Level Event!

Na vier succesvolle edities, organiseren wij op 30 september & 21 oktober 2021 de vijfde editie van het Next Level Event. Op beide dagen zullen wij van 09:00 tot 12:00 de module voor hondenscholen presenteren en uitleggen, daarna van 13:30 tot 16:30 de dierenpension module. 

Meld je nu geheel kosteloos aan voor één van de twee dagen. Deze editie wordt op 30 september gehouden in Rhenen en op 21 oktober in Zwolle. Meer informatie over de precieze locatie volgt binnenkort. 

Aanmeldformulier

Aantal personen
Kies een locatie en een datum

Voorgaande Next Level Events

In de afgelopen jaren zijn er diverse Next Level Events gehouden voor dierenprofessionals

Rechts enkele foto’s van de vierde editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 24 & 31 oktober op KennelCare HQ te Nijmegen.

Bas Peijpers van Hondenhotel Spijkerboor was gastspreker tijdens het vierde event. Bas is actief gebruiker van KennelCare en deelde zijn ervaring met de aanwezige dierenpensions.

3e editie KennelCare - Next Level EventRechts enkele foto’s van de derde editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 7 & 14 februari 2019 in het kantoor van KennelCare HQ te Nijmegen.

Caroline van de Lagemaat van Dierenpension de Bommel was gastspreker tijdens het 3e event. Caroline is actief gebruiker van KennelCare en deelde haar ervaring met de aanwezige dierenpensions.

 

Reacties van de aanwezige dierenprofessionals:

“Alles in een! Ik kan zowel al onze pension als onze dagopvang gasten verwerken. Daarnaast kan ik mijn webssite laten ontwikkelen door het team van KennelCare. Erg blij mee.”

Veel mogelijkheden Tijdens de workshops kom je er achter dat je het systeem helemaal naar eiegen wens kan inrichten. Wij willen heel graag verder met KennelCare.”

Goede uitleg De presentatie en workshops zijn duidelijk uitgelegd. Wij vonden het ook fijn om met andere dierenpensions te praten om te horen hoe hun aanpak is.”

KennelCare Next Level Event September 2018Rechts enkele foto’s van de tweede editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 20 september 2018 bij Restaurant 3 Zussen te Rhenen.

Steven van Rijn van Dierenpension de Bongerd was gastspreker tijdens het 2e event. Steven is actief gebruiker van KennelCare en deelde zijn ervaring met de aanwezige dierenpensions.

 

Reacties van de aanwezige dierenprofessionals:

Zeer duidelijk, Alles komt aan bod. Alles wordt goed opgepakt door het team van KennelCare. Erg tevreden.”

Verrast positief KennelCare biedt veel mogelijkheden om het naar je eigen wensen te maken. Het programma is erg overzichtelijk. Door de workshops leerde we het KennelCare systeem goed kennen.”

Werkt erg prettig, alles is makkelijk te vinden in het KennelCare systeem. Het wijst zich vanzelf, wij gaan er mee aan de slag.”

KennelCare Next Level Event Juni 2018Rechts enkele foto’s van de eerste editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 28 juni 2018 bij Restaurant 3 Zussen te Meteren.

Maaike Rutten van de Papenheuvel was gastspreker tijdens het 1e event. Maaike is actief gebruiker van KennelCare en deelde haar ervaring met de aanwezige dierenpensions.

 

Reacties van de aanwezige dierenprofessionals:

Erg interessant, hebben veel geleerd! Alles werd duidelijk uitgelegd en het programma werkt heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.”

Ik ben overtuigd! Duidelijke presentatie, erg fijn de verschillende workshops. Alles in KennelCare is naar wens aan te passen en dat werkt erg fijn!”

Zeer mooi systeem, heel uitgebreid en ook een mooie locatie voor het geven van een evenement bij de 3 Zussen in Meteren.”

Meer weten? Plan een telefonische demo

Ons support team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt.

KennelCare tevreden klanten
Laatste nieuws van KennelCare
Zo stimuleer je mond-tot-mond reclame voor je hondenschool
2 tips om nog efficiënter te kunnen werken met de vernieuwde KennelCare versie
Dierenpension ‘t Laarbroek: “De grootste voordelen voor ons zijn dat je niet zelf hoeft te tellen hoeveel honden er zijn en continu kunt zien wat je bezetting is.”
De tips van deze week voor optimaal gebruik van de vernieuwde KennelCare versie
7 essentiële onderdelen voor de website van jouw dierenpension
Het is een feit: De compleet vernieuwde versie van KennelCare is gelanceerd!
7 tips om nieuwe klanten te werven voor je trimsalon
The Dog Company: “Automatisering van het inschrijfproces en versturen van e-mails zijn grote voordelen voor ons, het bespaart ons enorm veel tijd.”
Zo digitaliseer je contracten voor je dierenasiel
Zo mis je nooit meer verjaardagen van je dieren
Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen