KennelCare - Next Level Event

Tijdens het KennelCare – Next Level Event maak je kennis met het boekingssysteem van KennelCare. Door middel van een presentatie weet je direct wat alle mogelijkheden en voordelen zijn van het systeem. Je volgt diverse workshops waarmee je direct aan de slag gaat en zo het online systeem leert kennen.

KennelCare Next Level Event visual
Momenteel zijn er nog geen datums bekend voor het volgende event

Voorgaande Next Level Events

In de afgelopen jaren zijn er diverse Next Level Events gehouden voor dierenprofessionals

3e editie KennelCare - Next Level EventRechts enkele foto’s van de derde editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 7 & 14 februari 2019 in het kantoor van KennelCare HQ te Nijmegen.

Caroline van de Lagemaat van Dierenpension de Bommel was gastspreker tijdens het 3e event. Caroline is actief gebruiker van KennelCare en deelde haar ervaring met de aanwezige dierenpensions.

 

Reacties van de aanwezige dierenprofessionals:

“Alles in een! Ik kan zowel al onze pension als onze dagopvang gasten verwerken. Daarnaast kan ik mijn webssite laten ontwikkelen door het team van KennelCare. Erg blij mee.”

Veel mogelijkheden Tijdens de workshops kom je er achter dat je het systeem helemaal naar eiegen wens kan inrichten. Wij willen heel graag verder met KennelCare.”

Goede uitleg De presentatie en workshops zijn duidelijk uitgelegd. Wij vonden het ook fijn om met andere dierenpensions te praten om te horen hoe hun aanpak is.”

KennelCare Next Level Event September 2018Rechts enkele foto’s van de tweede editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 20 september 2018 bij Restaurant 3 Zussen te Rhenen.

Steven van Rijn van Dierenpension de Bongerd was gastspreker tijdens het 2e event. Steven is actief gebruiker van KennelCare en deelde zijn ervaring met de aanwezige dierenpensions.

 

Reacties van de aanwezige dierenprofessionals:

Zeer duidelijk, Alles komt aan bod. Alles wordt goed opgepakt door het team van KennelCare. Erg tevreden.”

Verrast positief KennelCare biedt veel mogelijkheden om het naar je eigen wensen te maken. Het programma is erg overzichtelijk. Door de workshops leerde we het KennelCare systeem goed kennen.”

Werkt erg prettig, alles is makkelijk te vinden in het KennelCare systeem. Het wijst zich vanzelf, wij gaan er mee aan de slag.”

KennelCare Next Level Event Juni 2018Rechts enkele foto’s van de eerste editie van het KC Next Level Event welke gehouden werd op 28 juni 2018 bij Restaurant 3 Zussen te Meteren.

Maaike Rutten van de Papenheuvel was gastspreker tijdens het 1e event. Maaike is actief gebruiker van KennelCare en deelde haar ervaring met de aanwezige dierenpensions.

 

Reacties van de aanwezige dierenprofessionals:

Erg interessant, hebben veel geleerd! Alles werd duidelijk uitgelegd en het programma werkt heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.”

Ik ben overtuigd! Duidelijke presentatie, erg fijn de verschillende workshops. Alles in KennelCare is naar wens aan te passen en dat werkt erg fijn!”

Zeer mooi systeem, heel uitgebreid en ook een mooie locatie voor het geven van een evenement bij de 3 Zussen in Meteren.”

Meer weten? Plan een telefonische demo

Ons support team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt.

KennelCare tevreden klanten
Laatste nieuws van KennelCare
Augustus 2020 update met: Vernieuwde strippenkaart en snel boeking toevoegen
Juli 2020 update met: Creditfacturen, Wallet en Vergrendelen
Juni 2020 update met: Online trimsalon afspraken boeken, nieuwe boekingen overzichten, nieuwe beheerders mogelijkheden en meer.
Mei 2020 update met: Lancering Trimsalon product
April 2020 update met: Klant wijzigingen aan hun boeking laten indienen, schade functies, nieuwe inlogomgeving, snel wisselen van account én een verbeterde bezettingskalender
5 tips rondom het Corona-virus voor professionals in de dierenbranche
Onze website is vernieuwd! Zo vind jij als dierprofessional alles nog sneller
Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, rekeningen en meer…
Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen