Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten.

V3 Maart 2020 update met: Boekingen terugdraaien, mededelingen tonen in het Mijn account, nieuwe filters in planning tools, én nieuwe rapporten.

In deze moeilijke tijd rondom het Corona-virus komen veel bedrijven in zwaar weer te zitten. De mensen in de zorg doen wat ze kunnen maar het bedrijfsleven waaronder de dierenbranche staat onder grote druk, mede door de zware maatregelen van de overheid die noodzakelijk zijn om het virus te bestrijden. Ook het team van KennelCare houdt zich aan de RIVM richtlijnen. Zo werkt ons team in nauw contact met elkaar vanuit huis. Ondanks al deze zorgen hebben wij ook deze maand een reeks updates en nieuwe functionaliteiten toegevoegd in KennelCare. Deze updates maken het onder andere makkelijker in deze tijd om boekingen terug te draaien, en om extra mededelingen te communiceren naar jouw klanten via de Mijn account omgeving. Lees hieronder alle details over de update. En voor nu: Zorg goed voor elkaar en Stay Strong!

Lees meer
Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken

V3 Februari 2020 update met: Vernieuwde boekingspagina, verbeterde planningstools en sneller boeken

Ondanks dat deze maand van het jaar wat korter duurt dan de andere maanden, heeft ons team weer een aantal nieuwe functionaliteiten en updates gelanceerd. Zo is één van de belangrijkste pagina’s in KennelCare de boekingspagina geheel vernieuwd, kun je nog sneller boekingen aanmaken en kun je een nog hogere bezetting creëren door onze verbeterde planningstools, Ook is het nu mogelijk om je klanten bevestigingen nogmaals per e-mail toe te zenden. Benieuwd naar alle details van deze update? Lees dan snel hieronder verder.

Lees meer
Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, reken

V3 Januari 2020 update met: Nieuw verblijven-overzicht, betalingsoverzicht, tweestapsverificatie, reken

En de eerste maand van 2020 zit er al weer bijna op. Of we goede voornemens hadden voor 2020? Zeker! En de eerste lijst van deze wensen zijn zelfs al doorgevoerd in KennelCare. Een goed begin van het jaar dus en daar profiteren al onze klanten van. Zo hebben we in januari een compleet nieuw betalingsoverzicht gelanceerd, net als een nieuw verblijven-overzicht. Ook kun je vanaf nu tweestapsverificatie instellen, ondersteunen we rekeningen naast facturen, én nog veel meer. En het mooiste: alle updates zijn gratis beschikbaar voor al onze klanten. Benieuwd? Lees snel hieronder verder voor alle details.

Lees meer
December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer...

V3 December update met: Contracten, Productverkoop, Klant reserveringsherinnering en meer...

Het is weer december! De tijd van gezelligheid, lichtjes, lekker eten, foute kerst-truien, en cadeautjes. Ook wij hebben in December niet stilgezeten en pakken graag weer uit met weer aantal nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen in KennelCare: van contracten tot het verkopen van producten, en van aanbetalingen per periode tot het automatisch versturen van een herinnering een aantal dagen voor de aankomstdatum, én nog veel meer. Alle updates zijn gelanceerd en zijn gratis beschikbaar voor al onze klanten.

Lees meer
Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…

V3 Grote november update met: verzamelfacturen, vernieuwde manier van in- en uitchecken en meer…

Vanaf het begin is KennelCare gericht op het vereenvoudigen van alle werkzaamheden én het ontzorgen van bedrijven in de dierenbranche. Dit zetten we door met onze grote November update, die verschillende nieuwe functies en mogelijkheden biedt: van uitgebreide verzamelfacturen en een geheel nieuwe financieel gedeelte, tot een compleet vernieuwde manier van in- en uitchecken. De November update wordt in delen gelanceerd op 26, 27 en 28 november zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Lees meer
5 redenen om vandaag nog over te stappen!

Algemeen 5 redenen om vandaag nog over te stappen!

Met de online bookings tool van KennelCare bespaar je jezelf heel wat tijd en kan je je focussen op wat echt telt voor jouw dierenpension: het verzorgen van de dieren! Hier lees je 5 redenen waarom je vandaag nog de overstap naar ons online boekingssysteem moet maken. #klaarvoordetoekomst

Lees meer
Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)

V3 Bekijk de updates in 2019 tot zover (KennelCare versie 3.39)

Een verbeterde planningskalender, volledig aanpasbare formulieren en een uitgebreide kennelkaarten designer, zijn maar enkele voorbeelden van alle updates in 2019. Zoals wellicht bij u bekend wordt KennelCare dagelijks geupdate door ons team, en luisteren wij echt naar de feedback van onze klanten. Via dit bericht willen wij u graag informeren wat er in de eerste 5 maanden van 2019 is ontwikkeld en uitgebreid in KennelCare.

Lees meer
Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?

Algemeen Wat kunt u van KennelCare verwachten in 2019?

Zoals u van ons weet: de ontwikkeling van het KennelCare systeem staat nooit stil. Doordat er elke maand nieuwe dierenpensions aansluiten op het KennelCare systeem komen er ook nieuwe ideeen vanuit de dierenpension bij ons binnen. Samen met de dierenpensions en het team van KennelCare beoordelen wij de nieuwe ideeen. Zo profiteert iedereen van de nieuwste functionaliteiten en kunt u met uw dierenpension doorgroeien zodat diverse processen worden geautomatiseerd.

Lees meer
Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21

V3 Tal van nieuwe functies doorgevoerd in KennelCare 3.21

Sinds de lancering van het KennelCare systeem 3.5 zijn er meer dan 130 nieuwe updates toegevoegd aan het online reserveringssysteem van KennelCare. Door alle feedback van onze huidige dierenpension gebruikers kunnen wij het KennelCare systeem steeds verder uitbreiden en naar een hoger niveau brengen. De ontwikkelingen van KennelCare staan nooit stil. Onderstaand een overzicht van alle belangrijke nieuwe updates sinds de 3.5 update.

Lees meer
KennelCare softwareleverancier bij Dibevo

Algemeen KennelCare softwareleverancier bij Dibevo

KennelCare wilt zich sterker in de dierenbrache presenteren als serieuze softwareleverancier, daarom zijn wij sinds oktober 2018 aangesloten bij brancheorganisatie Dibevo. ​Dibevo is de brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierensector. Dibevo verenigt – en dat is uniek – de gehele bedrijfskolom binnen de huisdierenbranche.

Lees meer
Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs

Algemeen Enthousiast en trots kijken wij terug op onze deelname aan de Dibevo University beurs

​Op zondag 7 en maandag 8 oktober stond het KennelCare team met een stand op de Dibevo University beurs die op zondag en maandag goed werden bezocht. Op beide dagen hebben we gesproken met diverse startende en ervaren dierenpensions. We gaven korte demo's waarbij de mogelijkheden van het KennelCare systeem werden besproken. Daaruit kwamen enthousiaste reacties. Zo enthousiast dat vele gelijk het KennelCare systeem wilden uitproberen. 

Lees meer
Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!

Algemeen Bezoek onze KennelCare stand op de Dibevo University!

Op 7 & 8 oktober 2018 organiseert branchorganisatie Dibevo een fonkelnieuw evenement dat u als huisdierenspecialist niet mag missen. KennelCare mag hier natuurlijk niet ontbreken. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden die het KennelCare systeem te bieden heeft en welke zijn toe te passen voor uw dierenpension. Daarnaast doet u kennis op, scoort u exclusieve deals, kunt u bijpraten met collega's, is het eten en drinken gratis en beleven u en uw team vooral een heel leuke en inspirerende dag. Dibevo-leden hebben recht op maar liefst 6 gratis toegangskaarten.

Lees meer
Ook 2e editie KennelCare - Next Level Event met succes geslaagd

Next Level Event Ook 2e editie KennelCare - Next Level Event met succes geslaagd

Afgelopen donderdag (20 september 2018) vond de tweede editie plaats van het KennelCare - Next Level Event. Voor de tweede editie hebben we weer een mooie locatie weten te vinden. Het event vond plaats bij de 3 Zussen te Rhenen. Tijdens deze dag hebben alle aanwezige dierenpensions kennis kunnen maken met het KennelCare.

Lees meer
Succesvolle eerste editie van het KennelCare - Next Level Event

Next Level Event Succesvolle eerste editie van het KennelCare - Next Level Event

Vorige week donderdag (28 juni 2018) vond er in restaurant De 3 Zussen in Meteren de eerste editie van het KennelCare - Next Level Event plaats. Het was een prachtige dag waarbij de aanwezige dierenpensions kennis hebben kunnen maken met KennelCare en alle mogelijkheden van het online reserverings- en administratiesysteem.

Lees meer
De voordelen van een online reserveringssysteem in de cloud

Algemeen De voordelen van een online reserveringssysteem in de cloud

Het is weer zover, een technische storing op het reserveringsgedeelte van uw website. Het gebeurt te vaak... Naast een gefrustreerde bezoeker loopt u boekingen en omzet mis. Laat staan de nadelige gevolgen voor zoekmachines. Gebruikt u nog conventionele boekingssoftware die draait op uw computer? Tijd om na de te denken over een professioneel online reserveringssysteem in de cloud, die naadloos integreert in websites... In dit blogbericht behandelen wij de verschillen en gaan wij op de voordelen van een reserveringssysteem in de cloud (webapplicatie).

Lees meer
KennelCare breidt online reserveringssysteem uit - v3.5

V3 KennelCare breidt online reserveringssysteem uit - v3.5

Sinds de lancering van het KennelCare systeem 3.0 zijn er meer dan 25 nieuwe updates toegevoegd aan het online reserveringssysteem. Door alle feedback van onze huidige dierenpension gebruikers kunnen wij het KennelCare systeem steeds verder uitbreiden en naar een hoger niveau tillen. Onderstaand een overzicht van alle nieuwe updates sinds de 3.0 lancering.

Lees meer
Aankondiging lancering KennelCare v3.0

V3 Aankondiging lancering KennelCare v3.0

Na maanden lang ontwikkelen heeft ons team de lancering van KennelCare v3.0 in zicht. Op basis van feedback van nieuwe en bestaande pensions hebben we KennelCare naar een nog hoger niveau getild. Wij zijn erg enthiousiast en willen jullie een overzicht van alle nieuwe mogelijheden dan ook niet onthouden.

Lees meer
Voorbereidingen marketing campagne in volle gang

Algemeen Voorbereidingen marketing campagne in volle gang

Er wordt achter de schermen niet alleen hard gewerkt aan de update naar KennelCare 2.1, maar ook onze marketing afdeling is vollop bezig met onze nieuwe marketing campagne.

Lees meer
KennelCare - 2.1

V2 KennelCare - 2.1

Het team van KennelCare werkt voortdurend aan verbeteringen en uitbreidingen voor KennelCare en brengen daarom regelmatig updates uit. De afgelopen maanden hebben wij jullie suggesties en feedback (nogmaals hartelijk dank daarvoor) meegenomen en verwerkt in onze nieuwste versie van KennelCare 2.1.

Lees meer
KennelCare - 2.0 Release

V2 KennelCare - 2.0 Release

Na maanden van ontwikkelen is eindelijk de nieuwe versie 2.0 van KennelCare afgerond en live.

Lees meer
KennelCare - 2.0 Beta1

V2 KennelCare - 2.0 Beta1

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe versie van KennelCare 2.0. Op dit moment is Beta1 afgerond en wordt deze door ons team en een selecte groep dierenpensions uitvoerig getest.

Lees meer
KennelCare - 1.0

V1 KennelCare - 1.0

KennelCare is het complete administratiesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor dierenpensions. KennelCare 1.0 is gelanceerd in april 2012.

Lees meer