fbpx

Overstapservice / Data migratie

Overstappen op nieuwe software lijkt altijd een grote stap, geen probleem KennelCare neemt al het werk uit handen voor jullie met onze gratis overstapservice. U hoeft zicht geen zorgen te maken over al uw gegevens of zelfs de instellingen. Onze specialisten helpen u al uw belangrijke informatie over te zetten en uw account in te stellen, zodat u direct aan de slag kunt met KennelCare.

​Data importeren vanuit DIPO, DocaSoft of Excel
Heeft u in het verleden een database opgebouwd in het programma DIPO, DocaSoft of Excel? Dan kunt u eenvoudig uw klanten, dieren en reserveringen overzetten en importeren in ons online reserveringssysteem met onze handige overstapservice. Zo behoudt u uw klanten data en bespaart u tijd omdat u niet alle klanten, dieren en reserveringen één voor één in ons administratiesysteem hoeft toe te voegen. Handig, de overstapservice van KennelCare!

​Gebruikt u een andere programma? Neem contact op!
Gebruikt u een andere programma om uw klanten en reserveringen bij te houden? Neem dan contact met ons op, zodat we samen op zoek kunnen kijken naar de mogelijkheden om uw data eenvoudig over te zetten naar ons online reserveringssysteem.

Boekingspagina KennelCare

Ontdek meer voordelen van KennelCare

Fantastische support
Gratis Next Level Events
Overstapservice / Data migratie
Rapporten en administratie
Werk op alle apparaten
Slimme prijsberekeningen
Planningskalender
Kennelkaarten
Hoge beveiliging en gratis back-ups
Geheel naar wens in te stellen
E-mailmarketing / automation
Vaccinatie beheer
Online boeken / reserveren
Bezettingskalender
iDeal en MisterCash koppeling
Meer weten? Plan een telefonische demo

Ons support team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt.

KennelCare tevreden klanten
Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Nieuw, maar vertrouwd: Welkom aniday!

Wij zijn extra enthousiast om jou te laten weten dat we een nieuw hoofdstuk in ons avontuur zijn begonnen. Op woensdagavond 4 oktober, tijdens ons eigen ‘The Next Step’ klantevent in De Vasim in Nijmegen, hebben wij onze nieuwe naam onthuld: aniday.

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid