Blog

3 tips om de bezetting in jouw dierenpension te maximaliseren

De vakanties zijn voor dierenpensions altijd de drukste periodes in een jaar. Ze zitten helemaal volgeboekt en hebben alle medewerkers nodig om hun dierenpension te kunnen runnen. Het is in zo'n drukke periode fijn om te weten hoeveel dieren er precies in jouw pension zitten, in welke kennels ze verblijven en hoeveel er per dag bijkomen en weggaan. Zo heb je inzicht in de bezetting van jouw pension en weet je precies wat je qua drukte kunt verwachten. Wij vertellen je welke KennelCare tools jou kunnen helpen om de bezetting in je dierenpension te beheren en maximaliseren.

1. Overzichtelijke agenda

Inzicht in je bezetting begint bij een overzichtelijke agenda. Wanneer je een papieren agenda hebt voor al je afspraken is het lastig om snel iets terug te vinden. Ook kun je niet even iets weghalen als er een afspraak is geannuleerd of verplaatst en wordt het snel een rommelige bende. In onze online agenda vind je al je afspraken gemakkelijk terug. Je ziet welke klanten en dieren bij welke afspraak horen en of er bijzonderheden zijn waar je rekening mee moet houden. Je kunt je agenda ook koppelen aan je mobiel met onze iCal koppeling. Zo kun je altijd en overal je agenda inzien en bijwerken.

2. Planningskalender

Wil je in één overzicht kunnen zien welke dieren er wanneer aankomen,  welke dieren er op het moment zijn en welke dieren er weer vertrekken? Dat kan met onze planningskalender. Daarnaast zie je ook direct in welk verblijf de dieren zitten of komen te zitten. Naast dat de planningskalender overzicht geeft,  kun je er nog meer mee. Je kunt dieren direct inplannen in een verblijf,  dieren in- en/of uitchecken,  of een dier eventueel verplaatsen naar een ander verblijf. Je hebt dus een complete kalender met alle gegevens die je nodig hebt per dag,  week en maand. Ook kun je gemakkelijk in het verleden of de toekomst kijken om te zien hoe de planning in een specifieke periode is opgebouwd.

3. Bezettingskalender

Voor inzicht in specifiek de bezetting van je dierenpension,  is de bezettingskalender een uitkomst. Deze tool geeft je een overzicht in hoeveel dieren er precies aanwezig zijn in jouw dierenpension. Je kunt in één oogopslag zien hoeveel dieren er aanwezig zijn op een bepaalde dag,  of ze aankomen,  vertrekken of komen voor een dag- of nachtopvang. Op die manier weet je direct op welke dagen je nog plekjes vrij hebt,  waardoor je kunt gaan voor een maximale bezetting.

De beste keuze voor elke dierprofessional
Ervaar het gemak van aniday!

Verdiep je kennis met aniday