Blog

KennelCare nu nog simpeler én gebruiksvriendelijker

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij het redesign van KennelCare hebben gelanceerd. Sinds de lancering hebben wij veel feedback van jullie ontvangen en dat waarderen we enorm. Wij hebben dan ook niet stil gezeten en zijn de laatste maanden druk bezig geweest om KennelCare nog simpeler, gebruiksvriendelijker en sneller te maken. Vanaf deze week kun je de nieuwste versie van KennelCare zelf gaan ervaren. Wij vertellen graag welke verbeteringen je kunt verwachten

Nieuwe uitstraling, minder kleuren

Uit onze eigen ervaring en die van onze klanten viel op dat er erg veel gekleurde teksten, labels en buttons waren. Met onze verbeterde uitstraling hebben we dit geoptimaliseerd, zodat je meer rust krijgt in je werkomgeving en juist sneller de labels en buttons ziet die echt belangrijk zijn.

Simpeler menu

Het menu bestaat nu niet meer alleen uit iconen, maar is ook voorzien van menu-labels. Daarnaast hebben we ervoor gekozen geen uitklapmenu's te gebruiken in het menu, want hierdoor blijft het menu eenvoudiger en navigeer je nog sneller naar de gewenste pagina toe. Zodra je een pagina aanklikt vind je bovenaan de pagina de onderliggende menu-items van die pagina.

Vernieuwde weergave voor mobiel en tablets

Het versimpelen en vereenvoudigen hebben we ook doorgevoerd in de weergave voor mobiele apparaten. Zo hebben we voor mobiel en tablet een verbeterd ontwerp gemaakt en kun je ook hier nog sneller navigeren vanuit een nieuwe menu.

Handige filters binnen handbereik

Filters op overzicht pagina's zijn nu direct zichtbaar naast het overzicht. Dit is erg handig, want zo zie je snel welke filters je geactiveerd hebt of welke filters allemaal beschikbaar zijn om op te filteren.

Verplaatste snelle actie menu's

Om meer rust te creëren in het gedeelte waar de inhoud staat hebben we alle actie menu's verplaatst. Het menu om je account te beheren en om naar 'Mijn KennelCare' te gaan vind je nu linksboven. Ook is de plus knop verwijderd. Je vindt dit nu op de bijhorende overzichtspagina, bijv. op de klanten pagina vind je nu een knop 'Klant toevoegen' rechtsboven en op de boekingen pagina vind je 'Boeking toevoegen'.Notificaties zijn verplaatst naar linksonder in het menu in het notificatiecentrum. Tot slot vind je ook handige labels achter bijv. het menu 'boekingen' als er nieuwe concepten zijn, en achter het menu 'financieel' als er verlopen facturen zijn.

Vernieuwde zoekpagina

Als je gaat zoeken opent de zoekpagina niet meer in een pop-up, maar in een volledige zoekpagina, waardoor je meer overzicht hebt voor je zoekresultaten.

Snelheid

We hebben verschillende pagina's en planningstools verbeterd en geoptimaliseerd qua snelheid. Hierdoor worden pagina's sneller ingeladen en kun je nog sneller aan de slag.

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over bepaalde verbeteringen in het systeem? Ons succes team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden! Je kunt ons bereiken via de chat, via onze mail info@kennelcare.nl of telefonisch via 024 377 3731.

De beste keuze voor elke dierprofessional
Ervaar het gemak van aniday!

Verdiep je kennis met aniday