Blog

Nieuwe prijzen voor KennelCare

Het is alweer 10 jaar geleden sinds de lancering van de eerste KennelCare versie. In al deze jaren is het systeem enorm ontwikkeld en hebben we veel stappen gemaakt in de kwaliteit van onze functies en tools. Hierbij hebben we altijd het doel van ons systeem vooropgesteld, namelijk het besparen van tijd en moeite aan de administratie en planning van dierprofessionals.

Waarom nieuwe prijzen?

Naast de verbeteringen die we de afgelopen jaren hebben doorgevoerd en blijven doorvoeren, zijn we ook op veel vlakken hetzelfde gebleven. We proberen het systeem zo eenvoudig mogelijk te houden, zorgen voor een betrouwbaar systeem en staan zowel telefonisch als online altijd klaar voor onze klanten! 

Zo zijn we de laatste jaren ook gelijk gebleven in onze prijzen. Wij blijven KennelCare graag doorontwikkelen en het systeem aanpassen aan jullie behoeften. Daarnaast stijgen door de hoge inflatie ook bij ons de kosten.

Per 1 oktober 2022 wijzigt het prijsmodel van KennelCare

Dit betekent dat de prijzen van onze abonnementen zullen stijgen, maar ook een extra mogelijkheid om jaarlijks een factuur te ontvangen en een inhoudelijke verandering in de verschillende abonnementen die we aanbieden.

  • Het Free abonnement vervalt en in de plaats daarvan komt er een Starter abonnement. Maandelijks voor 1 product: €25 per maandJaarlijks voor 1 product: €240 per jaar (€20 per maand).
  • Het Professional abonnement verandert in het Essentials abonnement. Maandelijks voor 1 product: €39, 95 naar €55 per maand. Jaarlijks voor 1 product: €540 per jaar (€45 per maand).
  • Het Premium abonnement verandert in het Pro abonnement.Maandelijks voor 1 product: €69, 95 naar €90 per maand. Jaarlijks voor 1 product: €900 per jaar (€75 per maand).
  • Het Enterprise abonnement verandert in het Business abonnement. Maandelijks voor 2 producten: €99, 95 naar €145 per maand.Jaarlijks voor 2 producten: €1.440 per jaar (€120 per maand).

Het proefabonnement verandert niet en blijft dus 14 dagen gratis om uit te proberen! 

Producten, functies en apps per abonnement

Naast bovenstaande wijzigingen, zal er ook wat veranderen in de hoeveelheid producten, beschikbare functies en apps per abonnement.

Producten

De afgelopen jaren is het aantal producten in KennelCare flink uitgebreid. Zo zitten de volgende producten nu in onze software: Dierenpensions, Hondenscholen, Trimsalons, Uitlaatservice, Dierenoppas en Dierenasiel.

  • Starter abonnement: Je kunt gebruikmaken van één van onze producten.
  • Essentials abonnement: Je kunt gebruikmaken van één van onze producten.
  • Pro abonnement: Je kunt gebruikmaken van twee van onze producten.
  • Business abonnement: Je kunt gebruikmaken van al onze producten.

Functies

De meeste functies per abonnement komen overeen met je huidige abonnement. Aangezien ons Free abonnement komt te vervallen, zijn er vooral extra functies toegevoegd aan het nieuwe Starter abonnement. Bekijk de volledige functielijsten voor de verschillende abonnementen en modules.

Apps

Per abonnement kun je gebruikmaken van verschillende apps uit onze App Store. Het verschilt per abonnement welke apps al beschikbaar zijn voor jou en welke je vanuit één abonnement hoger kunt aanschaffen. Je kunt per abonnement 1 extra app aanschaffen uit een hoger abonnement. Dit kan een betaalde app of een gratis app zijn. Wil je een app uit een nog hoger abonnement? Dan moet je jouw abonnement upgraden.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Wat voorop staat is dat de kwaliteit van ons systeem alleen maar zal verbeteren en wij ons uiterste best doen om de beste support te blijven leveren. Er zijn een paar belangrijke punten voor jou als klant die we graag voor je op een rijtje zetten:

  • De prijswijzigingen zullen ingaan op de factuur van 1 oktober 2022.
  • Je dient jouw abonnement te wijzigen voor 1 oktober 2022. Dit werkt als volgt:1. Ga naar 'Mijn KennelCare' in jouw KennelCare account. 2. Kies een abonnement. Je kunt bovenin de pagina kiezen of je een maand- of jaarabonnement wilt. 3. Selecteer vervolgens je producten en kies de betaalmethode. 4. Check jouw nieuwe plan en klik op 'Abonnement bestellen'. 5. Vervolgens kun je naar de 'App Store' pagina gaan in je KennelCare account en zien welke apps voor jouw abonnement beschikbaar zijn. Er zijn apps die je al kunt gebruiken binnen jouw abonnement en apps uit een hoger abonnement die je tegen een bedrag kunt aanschaffen.
  • Overstappen is noodzakelijk om KennelCare na 30 september 2022 te kunnen blijven gebruiken. Je hebt de hele maand september de tijd om je abonnement te wijzigen in jouw KennelCare account. 

We waarderen jullie enorm als klanten van KennelCare en we hopen daarom ook dat we jullie nog vele jaren kunnen helpen met ons systeem! Heb je vragen over de wijzigingen de prijzen en abonnementen? Ons team staat altijd voor je klaar. Stuur je vragen naar info@kennelcare.nl, stuur een chat of bel ons op (+31)(0)24 377 3731.

De beste keuze voor elke dierprofessional
Ervaar het gemak van aniday!

Verdiep je kennis met aniday