Blog

Tips om de decembermaand speciaal te maken voor jouw trimsalon klanten

December is de maand waarin je jouw trimsalon extra feestelijk kunt maken voor je klanten. Dit geldt voor de uitstraling van je trimsalon, maar ook voor het aanbieden van speciale acties. Hiermee laat je jouw waardering zien voor je klanten en andersom krijg je die waardering op deze manier ook dubbel en dwars terug. Wij geven je een paar tips waarmee je jouw trimsalon in de decembermaand laat sprankelen voor je klanten!

1. Dubbele korting

Veel bedrijven werken met referrals. Dit betekent dat wanneer een klant van jou zorgt voor een nieuwe klant, je hen beiden een bepaalde korting geeft. Bij je trimsalon kun je bijvoorbeeld een korting geven op de eerstvolgende afspraak, een aantal gratis producten aanbieden etc. Je weet natuurlijk nooit of jouw klanten dit eenmalig doen of dat ze door jouw actie vaker nieuwe klanten aandragen. Wie weet is het een hele goede manier om je klantenbestand te laten groeien!

Als je nog geen gebruik maakte van een soortgelijke actie voor jouw trimsalon is de decembermaand een goede maand om ermee te starten! Maakte je er al wel gebruik van? Geef je klanten dan in de decembermaand een extra hoge korting of bedenk een andere feestelijke actie.

2. Nieuwe behandelingen inplannen voor volgend jaar

Veel trimmers volgen regelmatig cursussen en/of opleidingen om hun kennis te verbreden en nieuwe diensten aan te kunnen bieden in de trimsalon. Ben je toevallig van plan om vanaf volgend jaar nieuwe rassen te trimmen? Of wil je nieuwe behandelingen aan gaan bieden? Dan is de decembermaand een mooie mogelijkheid om je klanten alvast kennis te laten maken met je nieuwe diensten. Je kunt ze de mogelijkheid geven om de diensten als eerste te kunnen boeken in de maanden januari en februari en ze hiervoor een korting te geven. Zo zorg jij er ook weer voor dat je agenda voor 2023 alvast is gevuld.

3. Bedankje voor je trouwe klanten

Naast de bovengenoemde acties, is het een goed idee om je klanten sowieso een bedankje te geven voor het feit dat ze klant zijn. Stuur ze bijv. een persoonlijke mail waarin je ze bedankt voor het vertrouwen en een korting geeft die ze in het volgende jaar weer kunnen gebruiken. Zo laat je zien dat je jouw klanten waardeert en fijne feestdagen wenst.

[elementor-template id="3413"]

De beste keuze voor elke dierprofessional
Ervaar het gemak van aniday!

Verdiep je kennis met aniday