fbpx

Wij zijn KennelCare, boekingssoftware voor dierprofessionals

Met KennelCare automatiseer je je boekingen. Laat je klanten zelf online een boeking maken, wanneer het hen uitkomt. Heb je altijd en overal toegang tot je planning en administratie. En krijg je inzicht in wat speelt in jouw organisatie. Ons doel: dierenprofessionals ontzorgen met onze simpele, flexibele en krachtige boekingssoftware.

Klanten komen op de eerste plaats. Elke keer

Wij stellen onze klanten op de eerste plaats. Onze technologie is en wordt continue door ontwikkeld op basis van wensen van onze klanten. Zo blijven we ons product verder evolueren en bieden we onze klanten de tools en handvaten die ze nodig hebben bij hun dagelijks activiteiten.

Ons verhaal: jouw partner al sinds 2012

Wij zijn gepassioneerd door huisdieren en werken al sinds 2012 samen met dierprofessionals. Tegenwoordig gebruiken honderden bedrijven dagelijks KennelCare, om grip te houden op de boekingen, afspraken, planning en administratie van hun organisatie.

Wij willen klanten ontzorgen; weg met de notitieblaadjes, papieren kalenders en whiteboards, welkom heldere boeking en afspraken overzichten, simpele en krachtige agenda- en planningtools, en compleet inzicht in de financiële administratie. KennelCare is het alles-in-een platform ontwikkeld voor alle professionals in de dierenbranche.

Wij zoeken collega's

Het team van KennelCare bestaat uit leuke, gemotiveerde en enthousiaste professionals. Samen werken we aan uitdagende modules. We combineren hard werken met plezier en geloven in lange termijn samenwerkingen. Zo zorgen we ervoor dat het team van KennelCare elke dag vrolijk naar kantoor komt én na het werk ook weer opgewekt naar huis gaat.

KennelCare team
Ga zelf aan de slag en start gratis met KennelCare

Probeer KennelCare gratis 14 dagen op proef uit, ervaar het gemak en maak kennis met alle mogelijkheden van ons boekingssysteem.

KennelCare account aanmaken - 14 dagen gratis uitproberen

Nieuw, maar vertrouwd: Welkom aniday!

Wij zijn extra enthousiast om jou te laten weten dat we een nieuw hoofdstuk in ons avontuur zijn begonnen. Op woensdagavond 4 oktober, tijdens ons eigen ‘The Next Step’ klantevent in De Vasim in Nijmegen, hebben wij onze nieuwe naam onthuld: aniday.

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid